Dit zijn leuke geschenken voor je relatie in de bouw

Als bedrijf gebruik je veel verschillende spullen, kom je veel op verschillende locaties en is het goed om jouw klant af en toe wat te schenken. Het is belangrijk om per klant te kijken of het geschenk wel relevant is voor die klant. Een relatie die bijvoorbeeld actief is in de bouw kan andere wensen hebben dan een relatie die actief is in de zorg. In dit artikel lichten we drie producten uit die jij aan jouw relatie in de bouw kan schenken. 

Schenk een (bedrukte) pen.

Pennen spelen op de bouw een belangrijke rol vanwege het feit dat locaties en plekken ermee gemarkeerd kunnen worden en dat je gegevens direct kunt vastleggen die later relevant zijn. Denk hierbij aan het meten van lengtes en het direct noteren hiervan.

Wanneer je pennen als relatiegeschenk geeft, raden wij aan om deze te bedrukken. Het bedrukken van pennen is een goede manier om brand awareness te vergroten omdat de pen vaak van hand naar hand gaat. Daarnaast zijn bedrukte pennen laag in prijs wanneer je ze in grote hoeveelheden afneemt. Het bedrukken van pennen is dus een zeer efficiënte manier om jouw merk te verspreiden onder grote groepen en op verschillende plaatsen. 

Schenk een thermosfles

Thermosflessen maken het mogelijk om je drankjes gedurende lange tijd gekoeld te houden, ideaal voor verfrissing tijdens warme zomerdagen. Bovendien kunnen warme dranken zoals koffie en thee langer warm blijven in een thermosfles. Omdat thermosflessen veelvuldig worden gebruikt door bouwvakkers, zal het logo ervan door veel mensen worden gezien.

Schenk een lunchbox met compartimenten.

Bouwvakkers lunchen vrijwel altijd op de bouwplaats en maken daardoor vaak gebruik van een lunchbox. Vanwege het intensieve gebruik van de lunchbox is het te verwachten dat iedere bouwvakker al in het bezit is van een lunchbox. Daarom kan een lunchbox met verschillende compartimenten een leuk geschenk zijn. Een lunchbox met compartimenten is een lunchbox waar verschillende vakken in zitten. Deze vakken maken het mogelijk om de lunch en snacks apart te organiseren in één box. Door een luxere lunchbox te schenken, is de kans groot dat de bouwvakkers deze alsnog zullen gebruiken.

Kortom, relatiegeschenken die relevant zijn voor bouwvakkers kunnen verschillen van relatiegeschenken die relevant zijn voor andere sectoren. Het is daarom erg belangrijk om goed na te denken welke relatiegeschenken passen bij welke klant. Daarnaast is het laten bedrukken van relatiegeschenken met logo belangrijk want dat maakt dat je bedrijfslogo vaker wordt vertoond en de brand awareness toeneemt. Wij raden dus altijd aan om te kijken of het mogelijk is om producten die vaker gebruikt worden te bedrukken.

« Overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie