Ontdek de duurzaamheidsmissie van Wijzonol als kans voor groen vastgoedonderhoud

Veel woningen en andere panden in Nederland moeten de komende jaren verduurzaamd worden. De verwachting is dat dit erg moeilijk gaat worden voor veel eigenaren. Wijzonol kan je gelukkig helpen op dit vlak, vooral bij het voorzien van je huis van duurzaam schilderwerk. Hierover kun je meer over lezen op de duurzaamheidspagina van Wijzonol. Daarnaast vertellen we je in dit artikel ook nog het een en ander over duurzaam vastgoedonderhoud! 

Hoe draagt Wijzonol bij aan duurzaam vastgoedonderhoud?

Wijzonol vindt duurzaam vastgoedonderhoud belangrijk en draagt hier dan ook graag aan bij. De Wijzonol Levensduurverwachting Tool biedt bijvoorbeeld een geavanceerde methode voor het vaststellen van de optimale onderhoudscyclus. Door het ontwikkelen van biobased kwaliteitsverven, met als paradepaardje de Wijzonol LBH SDT Ultra, onderscheidt Wijzonol zich van andere verfleveranciers met als enige een hoogwaardige verfsysteem met een buitenduurzaamheid tot wel 12 jaar. Als toegewijde onderneming streeft Wijzonol voortdurend naar het verminderen van de CO2-footprint van verf. Bovendien voorzien de expertise en ondersteuning van Wijzonol Vastgoed Adviseurs in Resultaatgerichte Samenwerkingen (RGS) in uitstekende begeleiding. 

Levensduurverwachting Tool

Of het nu gaat om situering, ligging, functie, of kleurstelling, geen twee objecten zijn hetzelfde, en dat geldt ook voor de duurzaamheid van het schilderwerk. Daarom introduceerden wij al in 2020 de Wijzonol Levensduurverwachting Tool: een geavanceerde applicatie die al onze kennis en expertise op het gebied van verftechnologie en duurzaamheid integreert. Met deze tool kunnen we voor elk object diverse onderhoudsscenario's schetsen en de financiële consequenties daarvan doorrekenen. Dit biedt een solide basis voor investeringsplannen en geeft beheersing over de begroting.

Biobased muurverf

Door te kiezen voor de biobased muurverf van Wijzonol kies je bewust en milieuvriendelijk. Deze verf is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en is daardoor beter voor het milieu dan veel andere verfproducten. De Bioseries vertegenwoordigen een opmerkelijke vooruitgang op het gebied van duurzame verf, gecombineerd met hoogwaardige verwerkingsmogelijkheden en kwaliteit. Deze duurzame verven van Wijzonol zijn specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van professionele schilders en kwaliteitsbewuste doe-het-zelvers. Enkele kenmerken van de verbeterde verwerkingseigenschappen zijn:

  • Verbeterde vloei, zonder zichtbare banen en aanzetten: Door de langere 'open tijd' en aanpassingen in reologie en viscositeit wordt een betere vloei bereikt, waardoor banen en aanzetten voorkomen worden bij het gebruik van de biobased muurverf. 
  • Uitstekend verspuitbaar met een superstrak resultaat: Wijzonol Muurverf Biobased is ongeacht of de verwerking plaatsvindt via airless, airmix of airless verwarmde methoden, de resultaten zijn altijd superstrak en het verdunnen met water is overbodig. Voor meer informatie over het verspuiten, verwijzen we naar het productinformatieblad op wijzonol.nl of een Wijzonol verkooppunt bij jou in de buurt.
     
Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Wijzonol heeft een solide reputatie op het gebied van buitenduurzaamheid en streeft voortdurend naar innovatie in haar onderzoekslaboratorium om de levensduur van verven te optimaliseren. Het vlaggenschip van het assortiment voor buitenschilderwerk is de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak, die een buitenduurzaamheid tot wel 12 jaar biedt, waardoor het de meest duurzame keuze is. Deze unieke lak gaat gemiddeld 20% langer mee dan conventionele verfsystemen, wat niet alleen resulteert in aanzienlijke besparingen op onderhoudskosten, maar ook bijdraagt aan een langdurige bescherming en uitstraling van oppervlakken.

« Overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie