Wanneer milieuvriendelijke verwarming samengaat met superieure prestaties

Nieuwe normen stellen in de verwarmingsmarkt is een traditie van Vaillant. De bescherming van het klimaat en het milieu zijn nieuwe uitdagingen die we vandaag de dag aan moeten gaan. Daar maken we graag ook een traditie van. Autonome verwarmingsproducten zoals warmtepompen, die worden aangedreven door hernieuwbare energiebronnen, zijn hiervoor de sleutel. Hoe duurzaam ze ook al zijn, ze kunnen altijd geoptimaliseerd worden. Niet alleen op het gebied van klimaatbescherming, maar ook op het gebied van productie en energieverbruik. Daarom streven we ernaar om elk onderdeel van onze producten nog duurzamer en efficiënter te maken. Eén van de redenen waarom we voor onze aroTHERM plus warmtepomp het natuurlijke koudemiddel R290 hebben gekozen.

R290 heeft duidelijke voordelen in vergelijking met andere traditionele koudemiddelen: zoals een laag aardopwarmingsvermogen (ook wel Global Warming Potential of GWP), hoge rendementswaarden en een hoge aanvoertemperatuur tot 75°C. Hierdoor is R290 ideaal voor gebruik in renovaties met behoud van bestaande radiatoren. Leer op deze pagina hoe R290 de prestaties van onze aroTHERM plus verbetert en waarom het beter is voor het milieu.

Meer informatie... 

« Overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie