Kupan B.V.

Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
 • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
 • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
 • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Kupan bv (sinds 1970) ontwerpt, produceert en installeert douche-, toilet-, wissel- en kleedcabines, was- en opmaaktableaus, watervaste deuren en lockers, al dan niet voorzien van elektronische afsluitmogelijkheden. De hoogstaande kwaliteit wordt gegarandeerd door toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen als: HPL, RVS, Aluminium en kunststoffen.
Wij vertalen wensen naar een ontwerp dat past binnen het totaalconcept, rekening houdend met het budget. Maatwerk is voor Kupan standaard waarbij wij ons graag laten uitdagen door de ideeën van onze klant.

 
Sanitaire ruimtes en omkleedfaciliteiten worden veelal intensief gebruikt. Naast stijlvol design zijn optimale hygiëne en hoogwaardige kwaliteit dan ook eerste vereisten. Een perfect ingerichte kleed, douche- en toiletruimte die qua sfeer en uitvoering volledig aansluit bij het totaalconcept, versterkt het beeld en niveau dat een onderneming nastreeft. De ervaring die Kupan heeft met de realisatie van projecten in veeleisende ruimten geeft de garantie op een langjarig probleemloos gebruik.


Contactgegevens

Kupan B.V.
  Dames Jolinkweg 46
  7051 DL Varsseveld
  Nederland
(0315) 76 00 60
(0315) 76 00 69

https://www.kupan.nl/

Bedrijf

Kupan is een 100% Nederlandse onderneming. Er bestaan samenwerkingsverbanden met vaste leveranciers die gekozen worden op kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. Medewerkers worden voortdurend opleidingsfaciliteiten geboden. Bij de productie wordt zowel in materiaalkeuze als bewerkingsmethodiek constant aandacht gegeven aan minimale belasting van het milieu. Het automatiseringsniveau is uniek om prijstechnisch te kunnen concurreren in de 25 landen waar Kupan actief is.


Leveringsprogramma

Leveringsprogramma
 • Toiletcabines.
 • Douchecabines.
 • Wisselcabines:
  • De volgende cabine series  zijn leverbaar:
   • Kupan Essence / Massief wanden en deuren bestaan uit 13 mm dikke massieve melamineharsplaten HPL, uitgevoerd met speciaal ontwikkeld hang- en sluitwerk. De Essence lijn heeft een speciaal gepatenteerd kinderveilig scharniersysteem.
   • Kupan Excellent bestaat uit een 30 mm dikke sandwichplaat, samengesteld uit een in fenol gedrenkte (watervaste) honingraat type "CFS", afgewerkt met een 2,5 mm dikke melamineharsplaat HPL. Luxe afgeronde aluminiumprofielen met deurdempingsrubber.
   • Kupan Populair is gelijk als type "Excellent", echter met een strakke aluminium profielen zonder deurdempingsrubber..
   • Kupan Comby een combinatie van het Populair- en het Massief-systeem, met alle bekende eigenschappen van Kupan-producten. Voor vlakke wanden en de mogelijkheid om vrijhangend te bouwen.
   • Kupan de Luxe een 43 mm dikke sandwichplaat, samengesteld uit volledig kunststof Sickenprofiel als wandvulling, afgewerkt met een 2,5 mm dikke melamineharsplaat HPL.
 • Garderobekasten. Uit massieve melamineharsplaten. De robuuste en solide constructie garanderen trillings- en rammelvrije garderobekasten met een gegarandeerde lange levensduur. Unieke onderhoudsvrije zelfsluitende schatrnierconstructies zijn in de meest kasten standaard. Elektronische sturing van de lockerdeuren is hierbij in vele varianten mogelijk. Kasten zijn leverbaar in Economy, Comfort en Design Line.
 • Wandsystemen.
 • Was- en opmaaktableaus in twee uitvoeringsvormen. De Copenhagen serie heeft buigingen van RVS en de Amsterdam serie wordt uitgevoerd in 100% HPL.
 • Vochtbestendige volledig kunststof deuren die watervast, hygiënisch, rot en schimmelvrij zijn. Diverse deurenvarianten in assortiment, zoals draai- en schuifdeuren. Ook Non Fire Support deuren zijn leverbaar.
 • Deur- en wandsystemen voor cleanrooms. 
 • Garderobes voor sanitaire ruimtes.

Toepassing

Kupan-producten zijn toepasbaar voor alle accommodaties.


Levering en betaling

Logistiek
Producten worden vervoerd en gemonteerd door vijf eigen montageploegen. Bij de montage wordt er geen verpakking gebruikt en bij franco leveringen worden houten pallets en wikkelfolie gebruikt. De levertijden zijn 5 tot 8 weken, afhankelijk van het product.

Voorwaarden
Op aanvraag.

Levering
Kupan B.V. heeft een eigen verkooporganisatie met 9 medewerkers voor de Nederlandse markt en 4 voor de Export.

Leveringsgebied
Wereldwijd waarondernaar 25 landen via distributors. In Exportlanden wordt gewerkt met distributors die verantwoordelijk zijn voor de verkoop en montage.

Service
Kupan B.V. begint met advisering en het maken van ontwerp met name indelingstekeningen. Na opdracht volgt definitieve tekeningen en wordt het werk ingemeten en zo nodig aangepast naar de wensen van de klant. Als alle gegevens bekend zijn wordt er geproduceerd en geïnstalleerd.


Garantie

Kwaliteitsgarantie
5 jaar op fabricage en montage.


Referenties

In Nederland worden er ruim 1.300 opdrachten per jaar aan Kupan B.V. gegeven. Voor export zijn er circa 200 opdrachten per jaar. De meest recent uitgevoerde projecten zijn:

 • Schiphol, Dubai Airport, Julphar V.A.E., GSKFarmacie
 • Philips
 • Akzo
 • Scholen, opleidingscentra en universiteiten
 • Zwembaden en sportaccommodaties en fitness centra
 • Wellness Centre (Fontana, Thermea 2000, Deshima, Elysium, Thermen Born, enz.
 • Recreatiecentra (vooral 4 en 5 sterren).

Referenties zijn op aanvraag verkrijgbaar.


Contactgegevens

Kupan B.V.
Dames Jolinkweg 46
7051 DL  Varsseveld

Postadres

Postbus 47
7050 AA  Varsseveld

Tel.: (0315) 76 00 60       
Fax: (0315) 76 00 69
E-mail: info@kupan.nl
Internet: www.shop.kupan.com


Kupan watervaste deuren

Kupan Watervaste deuren, badkamerdeuren

Kupan levert maatwerkoplossingen voor de inrichting van sanitaire en omkleedruimtes in de recreatie-, sport-, welness-, leisure-, food-, en utiliteitssector.
Comby sanitaire cabine op pootjes h2230

Kupan Comby-Line sanitair cabinesysteem en wandsysteem

Een fraai vlak front, zeer robuust en toch verfijnd, kernwaarden die van toepassing zijn op de Comby-Line cabines.
Essence sanitaire cabine op pootjes

Kupan Sanitair Wandsysteem en Cabinesysteem ESSENCE

Stijlvol design, hoogwaardige kwaliteit en veilig. Kernwoorden die van toepassing zijn op de Essence Line.
Mag ik uw jas aannemen - Kupan Omnia garderobesystemen

Kupan Garderobesystemen

Kupan levert maatwerkoplossingen voor de inrichting van sanitaire voorzieningen en omkleedruimtes in de recreatie-, sport-, wellness-, leisure-, food-, en utiliteitssector.
Excellent sanitaire cabine op pootjes

Kupan Sanitair Wandsysteem en Cabinesysteem EXCELLENT

Kupan levert maatwerkoplossingen voor de inrichting van sanitaire en omkleedruimtes in de recreatie-, sport-, welness-, leisure-, food-, en utiliteitssector.
Stabu bestektekst beschikbaar

Kupan Duct-panel HPL inbouwreservoirs voor toilet/urinoir/wastafel

Kupan wastableau sfeerbeeld

Kupan Wastableaus en Opmaaktableaus

Kupan levert maatwerkoplossingen voor de inrichting van sanitaire en omkleedruimtes in de recreatie-, sport-, welness-, leisure-, food-, en utiliteitssector.
Kupan Locker 1TL-300

Kupan Garderobekasten en Lockers

Met garderobekasten en lockers levert Kupan maatwerkoplossingen voor de inrichting van sanitaire- en omkleedruimtes in de recreatie-, sport-, welness-, leisure-, food-, en utiliteitssector.


Kupan sanitaire wanden

Kupan heeft ruime keuze in wanden voor sanitaire ruimtes. Deze worden door Kupan zelf gemaakt uit HPL.

Watervaste binnendeuren

Kupan maakt watervaste binnendeuren speciaal voor vochtige en natte ruimtes.

Kupan Duct Panel. Kostenbesparing alom!

Vochtbestendig, demontabel en een flinke besparing in uw budget.

Watervaste binnendeur Kupan kan tegen stootje

Wilt u ook af van binnendeuren die zwellen, verkleuren, scheuren, scheluw worden en waarvan de lak barst? Kies dan watervaste binnendeuren die tegen een stootje kunnen.

Toiletcabines Kupan bieden veiligheid, comfort en privacy

Het bouwbesluit schrijft de norm voor van 0,9 x 1,2 meter voor toiletten, maar vermeldt niet of dit comfortabel is.

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie