Jaga Climate Designers

Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
 • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
 • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
 • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Jaga ontwikkelt een scala aan innovatieve klimaatbeheersingoplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie. Jaga levert een breed gamma van designradiatoren, handdoekradiatoren en Low-H2O radiatoren. Daarnaast biedt Jaga de mogelijkheid met haar radiatoren te koelen en ventileren. Een Low-H2O radiator wordt dan gecombineerd met Oxygen voor ventilatie en/of DBH – Dynamic Boost Hybrid – voor 2 tot 3 maal meer warmte uit dezelfde radiator. Bovendien is DBH PRO ook geschikt voor gratis passieve koeling, die door vele warmtepompsystemen geleverd wordt.


Contactgegevens

Jaga Climate Designers
  De Meerheuvel 6
  5221 EA 's-Hertogenbosch
  Netherlands
(073) 631 23 60
(073) 631 23 71

https://www.jaga.nl/

Bedrijf

Al ruim 40 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde van producten staat bij Jaga hoog in het vaandel. Jaga is méér dan alleen een bedrijf. Jaga is een cultuur die staat voor dynamiek, ethiek, creativiteit, esthetiek en waarin continu wordt geïnnoveerd. Met deze filosofie is Jaga voortdurend op zoek naar verantwoorde en vernieuwende technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Geen kille massaproducten, maar hartverwarmende radiatoren met een ziel, dát is de cultuur van Jaga.

Met haar 500 medewerkers is Jaga actief in meer dan 40 landen, met vestigingen in onder andere België, Frankrijk, Tsjechië, Nederland, Engeland, Duitsland en Canada. Bovendien wordt er ook volop geëxporteerd naar de rest van de wereld gaande van Australië, China tot Japan.

Jaga Climate Designers

Als Nederlandse importeur is Jaga Climate Designers verantwoordelijk voor de verkoop van ongeveer één derde deel van de totale productie van Jaga. Met 35 medewerkers adviseert en begeleidt Jaga Climate Designers klanten bij de juiste keuze in de brede verwarmings-, koelings-, en ventilatieoplossingen. Een goed binnenklimaat, gebruikersgemak en comfort staan hierbij voorop. Jaga Konvektco Nederland B.V. biedt vanuit de diverse afdelingen in ’s-Hertogenbosch haar expertise aan haar klanten aan.


Leveringsprogramma

Verwarming:

 • Horizontaal;
 • Vrijstaand;
 • Inbouw;
 • Verticaal & Art.

Koeling:

 • DBE Pro;
 • Briza;
 • Brise;
 • Clima Canal.

Ventilatie:

 • Oxygen.

Milieu en gezondheid

Milieu

De hoogtechnologische Jaga Low-H2O warmtewisselaar is gemaakt uit aluminium en koper, en bevat slechts één tiende van de waterinhoud van een grote radiator. Vandaar de naam “Low-H2O” of ‘weinig water’. Bij Low-H2O radiatoren komt de warmte zonder vertraging de kamer binnen. Ook het gecontroleerd stoppen met verwarmen wanneer door bijvoorbeeld zonnestralen of andere warmtebronnen de temperatuur oploopt, verloopt vele malen sneller. Hierdoor wordt een constante binnentemperatuur op gewenst niveau bereikt, en is de Low-H2O radiator 12 % zuiniger dan gewone paneelradiatoren. Getest door BRE (Building Research Establishment), Technical University of Eindhoven, Russian Academy of Architecture.

Jaga Low-H2O radiatoren verbruiken minder energie. Maar niet alleen tijdens hun levensfase zijn ze beter voor het milieu. Omdat een Jaga Low-H2O radiator veel lichter en kleiner is voor één zelfde vermogen is er voor de productie ook veel minder grondstof nodig. Bovendien hebben Low-H2O radiatoren een langere levensduur, krijgen ze 30 jaar garantie, en worden ze op het einde van hun loopbaan ook nog volledig gerecupereerd!


Toepassing

Toepassingsgebied

Jaga radiatoren en klimaatbeheersingoplossingen kunnen toegepast worden in de woningbouw en utiliteit (scholen, zorg en kantoren). Daarnaast biedt Jaga een ruime keuze in horizontale, verticale, vrijstaande en inbouw oplossingen.


Levering en betaling

Logistiek
 • Transport: door leverancier;
 • Opslag: afgeschermd;
 • Levertijd: op aanvraag.
Voorwaarden

In overleg met leverancier.

Levering

Jaga Konvektco Nederland B.V. importeert de Jaga klimaatbeheersingoplossingen en levert aan de technische groothandel.

Leveringsgebied

Europa, Japan, U.S.A. en China.

Service

Jaga beschikt over een eigen service afdeling. Offertes en advies kunnen gratis worden ingewonnen bij Jaga Konvektco Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch.


Garantie

 • 30 jaar op de Low-H2O warmtewisselaar;
 • 10 jaar op designradiatoren en omkastingen;
 • 2 jaar op alle elektrische componenten.

Referenties

Referentie adressen

Op de site van Jaga vindt u een overzicht van referenties.


Contactgegevens

Jaga Konvektco Nederland B.V.

De Meerheuvel 6 
5221 EA
’s-Hertogenbosch

Postbus 2031 
5202 CA
's-Hertogenbosch

T. +31 (0)73 631 23 60 
F. +31 (0)73 631 23 71

E. info@jaga.nl 
W. www.jaga.nl


Jaga Oxygen de ademende radiator

Jaga Oxygen de ademende radiator

Jaga Oxygen is geen traditionele radiator of ventilatie, maar een intelligent gestuurd en energiebesparend luchtverversingssysteem.
Strada Hybrid Low H2O-radiator met DBH

Jaga DBH – Dynamic Boost Hybrid, superkrachtige radiatoren

Jaga DBH radiatoren zijn Jaga Low-H2O radiatoren voorzien van de grensverleggende DBH-technologie.
STRADA HYBRID radiator koelt en verwarmt

STRADA HYBRID radiator koelt en verwarmt

Snel en energiezuinig verwarmen én koelen met een radiator die lage-temperatuur-verwarming naar een hoger niveau brengt.
Jaga Briza radiator, superslank en superkrachtig voor verwarmen, koelen, ventileren

Jaga Briza radiator verwarmt, koelt en ventileert

Achter Jaga's Briza radiatoren schuilt de ingenieuze Low-H2O techniek, gecombineerd met een zeer stil dynamisch systeem.
Jaga Low H2O energiebesparende radiatoren, Knockonwood

Jaga Low-H2O, radiatoren voor energiebesparend verwarmen

Jaga Low-H2O radiatoren besparen energie en zijn supergeleiders voor directe warmte.
Design en techniek gaan hand-in-hand bij Jaga

Designradiator Jaga Vertiga

Jaga introduceert de Vertiga Primo radiator met 3 design omkastingen.
Mini Canal, inbouw vloer radiator

Jaga Mini Canal, inbouw vloer radiator

Er is al een Mini Canal inbouw vloer radiator van 9 centimeter hoog.
NBD-online | Luchtverwarmers

Luchtverwarmers

NBD-online | Omkastingen voor verwarmingslichamen

Omkastingen voor verwarmingslichamen

NBD-online | Stralingswarmteinstallaties

Stralingswarmteinstallaties

NBD-online | Verwarmingsinstallatiematerialen

Verwarmingsinstallatiematerialen

NBD-online | Vloerroosters

Vloerroosters

NBD-online | Warmtewisselaars

Warmtewisselaars

NBD-online | Luchtverwarmingsinstallaties

Luchtverwarmingsinstallaties

NBD-online | Radiatoren

Radiatoren

NBD-online | Convectorsystemen

ConvectorsystemenMilieubewust koelen én verwarmen met JAGA LT-radiatoren

Deze Strada Hybrid is een innovatie op de welbekende Strada van Jaga. Naast LOW-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen op lage watertemperaturen, heeft deze nieuwste radiator óók het vermogen om een ruimte extreem snel te koelen. Dat komt omdat de Strada Hybrid beschikt over veruit het snelst reagerende afgiftesysteem op de markt.


Oxygen2: slim en zuinig ventileren

De overheid stimuleert de bouw van energie neutrale woningen én het energiezuiniger maken van bestaande woningen. Isolatie is daarin de eerste stap. Het bespaart energie en zorgt voor een beter wooncomfort. Maar hoe zit het dan met de ventilatie? 


Met Jaga houd je het hoofd cool, het hele jaar door!

Naast de keuze voor een duurzame warmtebron of -opwekker, kun je ook je afgiftesysteem verduurzamen. Welke duurzame warmteopwekker er ook in de woning wordt gekozen, met de Low-H2O radiatoren van Jaga kun je altijd duurzaam verwarmen én koelen. Maar wanneer kies je nu voor welk systeem? Doorloop de Jaga routekaart.


Impact van ventilatiesystemen op bouwproces en milieu

De gevolgen van de invoering van de BENG-eisen hebben grote gevolgen voor aannemers en projectontwikkelaars.

Een volledig energieneutrale woning is voor veel mensen een grote verandering, maar stap voor stap kom je al een heel eind ...

Een belangrijk onderdeel van het klimaatakkoord is dat de CO2 uitstoot moet verminderen.

Te warm? Zet deze radiator aan

In combinatie met een warmtepomp kan de Jaga Mini Vrijstaand radiator, door de toevoeging van Dynamic Boost Hybrid nu ook niet-condenserend koelen.

Op weg naar circulariteit: Jaga Oxygen2

In lijn met kernwaarde “Respect Nature” staat Jaga nooit stil in de zoektocht naar efficiënter en duurzamer materiaalgebruik, bijvoorbeeld bij de Oxygen2 ventilatie-unit.

Webinar Jaga en NIBE: Gasloos renoveren met warmtepomp en convectoren

Woningcorporaties in Nederland staan de komende decennia voor de enorme uitdaging om meer dan twee miljoen bestaande rijwoningen en galerijwoningen gasloos te maken.

Extreem koud? Trek lekker iets warms aan

Wat doe jij als je het koud hebt in huis? Een warme trui aantrekken of direct de verwarming hoger zetten? Volgens onderzoek van Jaga in samenwerking met Markteffect blijkt dat bijna de helft van de Nederlanders eerst warme kleding aantrekt als ze het koud hebben.

Een derde van de Nederlanders is meer gaan ventileren door corona

Dat ventilatie belangrijk is voor gezonde en frisse lucht in huis was al lang bekend, maar door het coronavirus komt het onderwerp nog meer bij mensen in het vizier.

Gezond en veilig ventileren met Oxygen2

Zuivere lucht is belangrijk voor jong en oud. Oxygen2 van Jaga zorgt voor energiezuinige ventilatie in je woning, op school of zorginstelling.

Milieuvriendelijk koelen met Jaga

Door de steeds groter wordende kennis op het gebied van ons klimaat en de klimaatveranderingen zien we de behoefte van alleen verwarmen in huis steeds meer verschuiven naar kóelen en verwarmen.

Duurzaam in het kwadraat

Maximale afgifte, het laagste energieverbruik én een uniek design; dat is de Vertiga Hybrid van Jaga.

Jaga Academy vanaf de bank

Onder het Vlaamse motto "blijf in uw kot" organiseert Jaga vanaf aanstaande donderdag elke week een webinar voor installateurs via de Jaga Academy.

Dé Jaga radiator voor warmtepompen

De Strada Hybrid is de ideale combinatie met een warmtepomp voor een duurzame installatie.

Jaga Briza 22: in elk seizoen een comfortabel binnenklimaat

De nieuwe Briza 22 van Jaga verwarmt in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer.

Jaga introduceert klimaattoestel dat actief verwarmt én koelt

De nieuwe Briza 22 van Jaga verwarmt in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer.

Briza, 365 dagen per jaar het ideale binnenklimaat

Briza van Jaga is een hybride toestel met een dubbele persoonlijkheid: warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer.

Strada: de meest geliefde radiator van Jaga

Wist u dat Strada één van de meest verkochte radiatoren van Jaga is? Door het compacte design, strakke en moderne uiterlijk is hij erg geliefd.

'De beste binnenklimaatoplossing gaat verder dan alleen duurzaamheid'

Duurzaam wonen is helemaal van deze tijd. Om zo zuinig mogelijk te wonen is het begrip Nul op de meter in het leven geroepen.

Design en techniek gaan hand-in-hand bij Jaga

Een nieuwe radiator kan bij een restyling of verbouwing van een interieur voor een prachtig effect zorgen.

Kwaliteitseisen warmwaterverwarmingsinstallaties opnieuw vastgelegd

Onlangs introduceerde ISSO, stichting Instituut voor Studie en Stimulering van Onderzoek op het gebied van gebouwinstallaties, drie nieuwe publicaties met kwaliteitseisen waar Jaga volledig achterstaat.

Kwart Nederlanders heeft moeite om woning goed te ventileren

Ruim 70% van onze tijd verblijven we in huis. Dit onderstreept het belang van een fris en gezond binnenklimaat.

Toekomst van het vak: energieneutrale woningen

Er zijn steeds meer mensen die hun woning energieneutraal willen maken.

25 procent van Nederlanders vindt woningventilatie moeilijk

Als we ons huis niet voldoende ventileren, ontstaat een slecht binnenklimaat en een voedingsbodem voor bacteriën en schimmels.

Jaga maakt realisatie nul op de meter woningen mogelijk

De buurtbewoners uit de wijk Soesterkwartier in Amersfoort zijn al een aantal jaar bezig om de wijk duurzamer te maken.

Online Profit Simulator visualiseert besparing Jaga Low-H2O

Op de website www.dezuinigsteradiator.nl kunnen huiseigenaren met de Profit Simulator eenvoudig berekenen hoeveel ze kunnen besparen als zij kiezen voor Jaga Low-H2O radiatoren.

Bij Jaga Freedom gaan toptechnologie en ontwerp hand in hand

Gebruikers zijn zowel vrij in de keuze van de energievoorziening, het ontwerp en de plaatsing maar ook in de toepassing van deze radiator.

Jaga Low-H2O is zuinigste radiator van Nederland

In onderzoek naar het afgifterendement en bijbehorende EPG-waardering heeft Kiwa Technology een kwaliteitsverklaring voor de Jaga Low-H2O warmtewisselaar afgegeven.

Kiwa berekent hoge score rendement Jaga Low-H2O

Het rendement is flink hoger dan de standaard forfaitaire waarde van afgiftesystemen uit de energieprestatienorm (NEN 7120).

Jaga Fresh sterke combi van lage temperatuurverwarming met WTW

De twee nieuwe systemen Strada Fresh en Briza Fresh verenigen de innovatieve technologieën van Jaga met de decentrale warmteterugwinning (WTW) van ClimaRad.

Twee Red Dot Awards voor radiatoren Jaga

De jury prees het ontwerp van de radiatoren die hedendaags design combineren met top technologie.

Jaga’s Quatro Canal biedt volledige klimaatbeheersing

Dit compacte toestel kan gelijktijdig fungeren als krachtige hoofdverwarming en als koelunit.

Compacte Briza zorgt voor verkoeling

De Briza is een toestel dat zorgt voor warmte in de winter en koelte in de zomer.

Briza biedt klimaatbeheersing in compacte vorm

De Briza is een toestel dat zorgt voor warmte in de winter en koelte in de zomer.

Nieuwe krachtige designradiator heeft opvallend design

Met de nieuwe Vertiga heeft Jaga een verticale radiator ontwikkeld met opvallend design, die fors energie bespaart en krachtig presteert.

Jubilerende Jaga gaat voor groen met zonnepanelen

In een halve eeuw heeft het bedrijf zich internationaal op de kaart gezet als toonaangevende partner voor oplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie.

Nieuwe Vertiga radiator presteert krachtig en spaart milieu

De radiator warmt 9x sneller op dan vergelijkbare radiatoren en levert een hoog vermogen bij superlage watertemperaturen.

Jaga brengt afval door recycling tot leven

Met een stand opgebouwd uit eigen gerecycled afval, creëert Jaga een unieke belevingswereld rondom thema’s zoals duurzaamheid, energiebesparing en recycling.

Nieuwe JAGA radiatoren in frisse school Enschede

De basisschool ‘De Eschmarke’ in Enschede is als eerste in Nederland voorzien van een nieuw systeem voor vraaggestuurde verwarming en ventilatie, gebaseerd op het 4Green Schoolconcept.

Jaga Hybrid Solutions klimaatsysteem

Het nieuwe Jaga Hybrid Solutions klimaatsysteem is een CO2-gestuurd en zeer gebruiksvriendelijk systeem, dat de functies van verwarmen, koelen en ventileren in één behuizing combineert.

Tetra staat vierkant voor comfort

De Tetra (het Griekse ‘tetras’ betekent ‘vier’) is met zijn gecombineerde vierkante, lange verwarmingselementen en zijn manshoge afmetingen een opvallende verschijning.

Veelzijdige Jaga Hybrid verzorgt binnenklimaat

JAGA-Konvektco Nederland heeft tijdens de Bouwbeurs het nieuwe Jaga Hybrid Solutions klimaatsysteem geïntroduceerd.

Perfect binnenklimaat met Jaga oXygen

Klaslokalen en andere veelgebruikte ruimtes zijn nogal eens een bron van hoofdpijn en allergische reacties.

Jaga laat frisse wind door VSK waaien

Met een nagebouwd ‘laboratorium’ van twee verdiepingen zorgt Jaga voor een opvallende stand tijdens de vakbeurs voor de installatiebranche VSK.

Klimaatbeheersing in compacte vorm

Radiatorsystemen die voor verwarming én koeling zorgen, hebben vaak een belangrijk nadeel: ze zijn behoorlijk groot.

Tweede leven voor ledenradiator

Met de Pinch, een ledenradiator in een moderne uitvoering, geeft klimaatbeheersingspecialist Jaga een stevige knipoog naar het verleden.

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie