Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Derako International BV is, als industrieel producent en leverancier van massief houten systemen, continu actief met het vergroten van toepassingsmogelijkheden van duurzame materialen in de bouw. Door innovatie en jarenlange ervaring, zowel nationaal als internationaal, levert en biedt Derako praktisch toepasbare maar vooral stijlvolle en duurzame bekleding voor plafonds, wanden en gevels.

 

Derako wil er zeker van zijn dat alle producten een blijvend positieve invloed hebben op de gezondheid van mens en milieu. Er wordt veel aandacht besteed aan de systeem- en afwerkingsmaterialen. Vanuit die gedachte zijn de plafond-, wand- en gevelsystemen Cradle to Cradle gecertificeerd en kunnen veel houtsoorten met FSC of PEFC certificaat geleverd worden.

 

Bij Derako verdient elk project zijn eigen uitstraling. Daarom zijn alle systemen tailor made architectuuroplossingen met een budgettaire flexibiliteit. Wij bieden ondersteuning in de ontwerp en engineering fase en leveren, waar nodig, passende oplossingen. Op de Derako website leest u meer over de voordelen van de massief houten plafond-, wand-, en gevelsystemen. Tevens kunt u hier ook brochures downloaden.

Contactgegevens

Derako International BV
Kanaalkade 66
1756 AD 't Zand
Nederland

Nieuw kantoor met sfeervolle houten wandafwerking

Koninklijke Vezet is Europees marktleider op het gebied van gemaksgroenten, gesneden fruit, salades en koelverse maaltijden.

Renovatie conferentiehotel Soesterberg

Centraal gelegen en middenin een prachtige bosrijke omgeving bevindt zich het conferentiehotel Kontakt der Kontinenten te Soesterberg. Het hotel bestaat uit twee historische gebouwen. Het vroegere Missiehuis Sint Jan en het slotklooster Cenakel.

Intrigerend plafond voor historisch landgoed

Gelegen op een uitgestrekt landgoed in Lincolnshire, Engeland ligt het resort Kenwick Park. Het oorspronkelijke herenhuis is een historisch pand welke stamt uit 1797. Door de eeuwen heen heeft het landgoed diverse functies gehad.

BREEAM ‘outstanding’ met sfeervolle houten toepassing

Wandafwerking is meer dan alleen functioneel. Het werkt sfeerbevorderend, geluidsabsorberend en werkt bij aan de juiste beleving van een ruimte.

Een parkeergarage met allure

Ook Hasselt is voortaan een ‘stad aan het water’. In deze plaats in België is aan het kanaal het project Quartier Bleu gerealiseerd.

BREEAM excellent kantoorgebouw met Derako plafonds

Na een jaar verbouwen is er voor onze opdrachtgever een compleet vernieuwd hoofdkantoor in het centrum van Amsterdam gerealiseerd.

Natuurlijk hout aan de kust

Aan de Nederlandse kust in Zandvoort heeft Qurios een prachtig nieuw vakantiepark gerealiseerd. Hier komen natuur, avontuur en ontspanning perfect samen.

Spiraalvormig massief houten plafond

Met zijn natuurlijke daktuin vormt dit restaurant het sluitstuk in de herontwikkeling van het plein in de wijk Chelsea. Architect Nex ontwierp dit dynamisch en sculpturaal gebouw.

Massief houten gevelsysteem voor warme en authentieke uitstraling

Door te kiezen voor een houten gevelbekleding krijgt uw gebouw een warme en authentieke uitstraling.

Het begrip duurzaamheid inhoud geven

De Verenigde Naties heeft het in het rapport ‘Our Common Future’ zo geformuleerd: “Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden

Massief houten wanden voor sfeer en beleving

Het nieuwe dorpshuis van Zwanenburg en Halfweg is een ontmoetingsplek voor jong en oud met faciliteiten voor cultuur, sport en ontspanning.

De kracht van massief houten akoestische plafonds

Derako heeft veel ervaring met de toepassing van massief houten plafonds en wanden in publieke- en kantoorgebouwen.

Natuurlijke rust in werkomgeving dankzij massief hout

Een natuurlijke, rustige en comfortabele werkomgeving is wat Lenting Techniek voor ogen had bij de realisatie van hun nieuwe pand in De Goorn.

Massief hout maakt productiever en gelukkiger

De Derako massief houten wand-, plafond- en gevelsystemen worden toegepast in zeer uiteenlopende toepassingen zoals kantooromgevingen, ziekenhuizen, winkelcentra, luchthavens en scholen.

Akoestische houten plafonds Derako verbeteren beleving in ziekenhuis

In het gebouwontwerp en de beleving van het nieuwe Chirec-ziekenhuis in Brussel staat de patiënt centraal.