Acomo Acoustic Spray System

Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Acomo SPRAY System:

Het akoestische plafondsysteem voor een robuuste, industriële look en tegelijkertijd de perfecte akoestiek.

Acomo SEAL System:

Het isolerende plafondsysteem voor de perfecte harmonie tussen duurzame isolatie en akoestische perfectie.


Contactgegevens

Acomo Acoustic Spray System
  Rijnstraat 51b
  4191 CK Geldermalsen
0345 – 745 401

https://acomo-akoestiek.nl/

Bedrijf

Akoestisch spuitwerk

Met ons akoestisch plafond heeft u een robuuste, inAcomo SPRAY System;
Het akoestische plafondsysteem voor een robuuste, industriële look en tegelijkertijd de perfecte akoestiek.

Acomo SEAL System:

Het isolerende plafondsysteem voor de perfecte harmonie tussen duurzame isolatie en akoestische perfectie.dustriële look en tegelijkertijd de perfecte akoestiek.
Van kantoor tot bedrijfspand en van retailzaak tot klaslokaal: elke ruimte krijgt hiermee een plezierige geluidsbeleving. We werken uitsluitend met Acomo®, een product dat we zelf ontwikkeld hebben. Dit bestaat uit cellulosevlokken van 100% gerecycled materiaal, verkrijgbaar in vijf diktes en AW-waardes (Aquaty of Water). Naast de standaardkleuren kunnen we ook met kleuren op maat werken. 

Elbert van Mourik
tel: 0625374270
email: elbert@acomo-akoestiek.nl

Albert van Mourik
tel: 0629202745
email: albert@acomo-akoestiek.nl

www.acomo-akoestiek.nl


Leveringsprogramma

Acomo® Solid

Ontdek onze reeks standaardkleuren - wit, antraciet, zwart en licht grijs - de solide basis voor een perfect akoestisch plafond. Creëer een ruimte met de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek met onze standaardkleuren die uw akoestisch plafond naar een hoger niveau tillen.

Acomo® Smart

Onze hoogwaardige akoestische spuitoplossing, vervaardigd uit 100% gerecycled materiaal. Onze akoestische spuitoplossingen zijn ontworpen om geluidsproblemen effectief aan te pakken en tegelijkertijd uw ruimte esthetisch te verbeteren. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen dragen we bij aan een duurzamere toekomst, waarbij we niet inleveren op kwaliteit.

Acomo® Style

Bij Acomo begrijpen we dat esthetiek en geluidsbeheersing hand in hand moeten gaan. Daarom bieden we een scala aan kleurenopties, zodat u de perfecte akoestische oplossing kunt vinden die naadloos aansluit bij uw interieur en merkidentiteit.

Acomo® Seal System

Acomo Seal onderscheidt zich door twee essentiële componenten: de PIR-isolatieplaat, ontworpen met een uniek CO2-reducerend recycleproces, en de spuitwerk laag, bekend om zijn uitmuntende akoestische eigenschappen en naadloze afwerking. Samen vormen ze een perfecte combinatie die niet alleen efficiënt is maar ook esthetisch aantrekkelijk


Milieu en gezondheid

100% gerecycled materiaal


Toepassing


Referenties

Bekijk onze projecten.


Contactgegevens

Wilt u ook uw akoestiek verbeteren?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van Acomo® akoestisch spuitwerk? Of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!



Verfijn uw omgeving met Acomo®

Ontdek de kracht van stijl én stilte met Acomo®. Van esthetische upgrade tot verbeterde geluidskwaliteit, wij hebben het product dat u zoekt. Acomo SPRAY System Het akoestische plafondsysteem voor een robuuste, industriële look en tegelijkertijd de perfecte akoestiek. Acomo SEAL System Het isolerende plafondsysteem voor de perfecte harmonie tussen duurzame isolatie en akoestische perfectie. Investeer in een duurzamere en mooiere omgeving met Acomo®.