SUNSHIELD Unieke Louvers

Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Sunshield ontwerpt, produceert en installeert louver systemen op maat voor daglichtbeheer en tegen opwarming door de zon en voor de bevordering van het leefklimaat in het algemeen. Producten krijgen vorm als architecturale zonwering, buitenlamellen aan de gevel, op en onder glasdaken, schuifpanelen, lamellendaken, lamellenwanden en brise soleils.


Contactgegevens

SUNSHIELD Unieke Louvers
  Sterrekroos 35
  4941 VZ Raamsdonksveer
  Nederland
+31 (0)162 571 493

http://www.sunshield.nl

Bedrijf

Sunshield kent een platte bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen en afdelingen projectadvies en -begeleiding, engineering, productie (zagerij en assemblage), installatie en onderhoud, logistiek en marketing. Bij opdracht blijft de projectadviseur als projectbegeleider betrokken zodat de klant een vast aanspreekpunt heeft. Er wordt zoveel mogelijk samengewerkt met lokale toeleveranciers, ook bij de productontwikkeling. Relaties met leveranciers zijn dan ook overwegend langdurig. Sunshield is lid van de Metaalunie.


Leveringsprogramma

Systemen met kantelbare of vaste lamellen voor:

  • Gevelramen
  • Glasgevels
  • Glasdaken
  • Schuifpuien
  • Overkappingen
  • Terraswanden en tuinomheiningen
  • Uitkregende luifels

Milieu en gezondheid

Sunshield gebruikt vooral aluminium. Het aandeel geregycled materiaal kan oplopen tot 80%. Uitval ontstaan tijdens het productieproces word zoveel mogelijk hergebruikt. Afval wordt weer opgehaald voor recycling. Aluminium is recyclebaar zonder kwaliteitsverlies, daardoor is van alle aluminium ooit gewonnen 75% nog steeds in gebruik.

Vooral de systemen met beweegbare lamellen hebben een positief effect op zowel het energiegebruik als het woon- en werkklimaat. 's Zomers staat de zon hoog en blokkeren de lamellen de zon, zelfs als deze (deels) open staan. Zo blijft het uitzicht behouden en hoeft de airconditioning niet aan, of kan in een lagere stand. In de winter als de zon laag staat, is juist alle warmte welkom, deze draagt dan bij aan de opwarming van de ruimte en dus aan een lagere energierekening.


Toepassing

Sunshield produceert louver systemen voor façades, op en onder glasdaken, als schuifpanelen, complete lamellendaken en overkappingen, lamellenwanden en uitkragende luifels. In Nederland nemen de monteurs de systemen meestal mee naar de installatielocatie. In andere gevallen worden systemen verpakt in een kist bezorgd door een externe vervoerder. Bij opdracht wordt eerst ingemeten door de monteurs. Op basis van deze meetgegevens maakt een tekenaar van Sunshield een ontwerp. Na goedkeuring door de opdrachtgever wordt het project vrijgegeven voor productie.


Levering en betaling

Algemene voorwaarden van de Koninklijke Metaalunie, gedeponeerd bij de rechtbank Rotterdam op 1 januari 2019.

Levering

In Nederland en Vlaanderen verkoopt Sunshield met name rechtstreeks, daarbuiten wordt samengewerkt met lokale partners.

Leveringsgebied

Wereldwijd, in Nederland en Vlaanderen installeert Sunshield zelf, in andere landen wordt samengewerkt met  lokale partners die verantwoordelijk zijn voor de installatie van de systemen die ze zelf verkopen.


Garantie

De standaard garantieperiode is twee jaar. Deze kan worden verlengd met een periodiek onderhouds- en servicecontract.

Service

Advies wordt in eerste instantie gegeven door de projectadviseur, eventueel bijgestaan door de afdeling engineering. Projecten zijn altijd maatwerk, daarom wordt er altijd eerst een tekening gemaakt. Na goedkeuring van de tekeningen door de klant kan de productie beginnen. De projectadviseur blijft bij opdracht betrokken als projectleider.

Garantie

De louversystemen van Sunshield komen met twee jaar garantie. In Nederland en Vlaanderen kunnen klanten een service- en onderhoudscontract afsluiten. Systemen worden dan periodiek geïnspecteerd, klein onderhoud wordt ter plekke uitgevoerd. Voorafgaande aan de inspectie worden systemen en achterliggend glas eerst schoongemaakt met osmosewater. Na een inspectiebeurt is de garantie automatisch verlengd.


Referenties

De primaire showroom is aan de Sterrekroos 35, 4941 VZ Raamsdonksveer. Er is een 2e showroom in Gemert-Bakel. 

Bezoek in Raamsdonksveer of Gemert-Bakel is mogelijk op afspraak, bel +31 (0)162 571 493.

Referentieprojecten zijn beschikbaar op https://www.sunshieldglobal.com/nl/projecten


Contactgegevens

SUNSHIELD Unieke Louvers

Bedrijfs-, informatie- en factuuradres: Sterrekroos 35, 4941 VZ Raamsdonksveer
Afleveradres pakketten: Sterrekroos 31, 4941 VZ Raamsdonksveer
Afleveradres overige goederen: Sterrekroos 33, 4941 VZ Raamsdonksveer


Uitkragende luifel, buiten lamellen in vaste hoek

Uitkragende luifel, buiten lamellen in vaste hoek

Een brise soleil of uitkragende luifel biedt controle over inkomend daglicht en invloed op de opwarming door de zon.
Buitenlamellen, kantelbaar of vast in elke vorm

Buitenlamellen, kantelbaar of vast in elke vorm

Kantelbare of vaste façade lamellen bieden controle over inkomend daglicht en invloed op de opwarming door de zon.
Interieur daklichtlamellen, kantelbaar of vast

Interieur daklichtlamellen, kantelbaar of vast

Kantelbare of vaste lamellen onder glasdaken bieden controle over inkomend daglicht en invloed op de opwarming door de zon.
Schuifpanelen, exterieur lamellen in vaste hoek

Schuifpanelen, exterieur lamellen in vaste hoek

Schuifpanelen bieden controle over inkomend daglicht, invloed op de opwarming door de zon en bescherming tegen wind en privacy.
Lamellenscherm, kantelbaar of vast

Lamellenscherm, kantelbaar of vast

Kantelbare of vaste lamellenwanden bieden controle over inkomend daglicht, invloed op de opwarming door de zon en bescherming tegen wind en nieuwsgierige blikken.
Daklichtlamellen, kantelbaar of vast in elke vorm

Daklichtlamellen, kantelbaar of vast in elke vorm

Kantelbare of vaste lamellen op glasdaken bieden controle over inkomend daglicht en invloed op de opwarming door de zon.


Effectieve louvers als kers op de taart

Louver systemen van Sunshield worden meestal in de laatste fase van de bouw geïnstalleerd. Soms komt er meer bij kijken, zoals bij Alfa Accountants en Adviseurs in Raamsdonksveer.


Een prettig en productief werkklimaat met unieke louvers

Tholen is een stad op het gelijknamige Zeeuwse eiland. Hier is bij Schipper Accountants een groot raam voorzien van horizontale lamellen. Deze unieke louvers bieden volop mogelijkheden als zonwering én voor daglichtbeheer.


Duurzame cocktails van staal, glas en aluminium

Volgende week, van 6 tot en met 10 februari, vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Bouwbeurs 2023 plaats. Het motto is "Samen bouwen aan de toekomst". Honderden exposanten informeren bouwprofessionals zoals jij over hoe je producten en innovaties kunt toepassen in jouw praktijk. 


Sunshield en aannemer voorzien 21 nieuwbouwwoningen van lamellensystemen

Bouwen vereist samenwerken, het maakt niet uit wat je bouwt. Projecten van Sunshield worden altijd gerealiseerd in samenwerking met de aannemer.


Unieke zonwering op maat

De opmerkelijke schoonheid van het Sunshield lamellensysteem schuilt in de ongeƫvenaarde hoogwaardige kwaliteit van het product in combinatie met onze passie voor perfectie.

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie