Mobiele bouwkachel

Oplossing voor snel en gelijkmatig drogingsproces van een gebouw

Heat 'n Go is een mobiele elektrische bouwkachel die aansluitbaar is op de cv-installatie of op losse radiatoren om het drogingsproces van een gebouw voor en tijdens de afbouw te versnellen.

De bouwkachel is in diverse uitvoeringen leverbaar en hèt alternatief voor traditionele droogapparaten. Het apparaat zorgt middels convectiewarmte voor een snelle en gelijkmatige droging van muren, wanden, vloeren en plafonds. Door de geleidelijke droging wordt het ontstaan van krimpscheuren geminimaliseerd. Stucadoor, tegelzetter en schilder kunnen zonder vertraging aan het werk. Door de aangename temparatuur kan bovendien worden gewerkt onder prettigere en gezondere arbeidsomstandigheden. Zodra een gebouw of woning glasdicht is, kan de Heat 'n Go worden ingezet.

Heat 'n Go Solitair met losse radiatoren is een warmwatersysteem dat niet afgetapt hoeft te worden (snelkoppelingen). Het systeem blijft altijd op druk. Heat 'n Go Heating en Floorheater die aan een cv-installatie worden gekoppeld, worden wel afgetapt.
Twigt Innovatief in Oss verkoopt en verhuurt de Heat 'n Go.

« Nieuws overzicht