Mobiele scheidingswanden

Kone Deursystemen ook leverancier van etalageschermen en scheidingswanden

Naast automatische deuren voor personenverkeer, industriële deuren en gevelsystemen levert Kone Deursystemen een assortiment in etalageschermen en scheidingswanden.

 
De mobiele scheidingswanden en etalagepuien kunnen worden uitgevoerd met horizontale aluminiumprofielen of in geheel volglazen wand zonder tussenprofielen. Ook in inbraakwerende uitvoering met staalversterkte profielen en automatische vergrendeling behoudt de scheidingswand zijn uitnodigende uitstraling.

Toepassing en uitvoering

Kone scheidingswanden vinden veelal hun toepassing in winkels en instellingen om ruimtes te kunnen beschermen of om de ruimtes af te scheiden. De beglazingselementen kunnen uitgevoerd worden in veiligheidsglas, slagvast polycarbonaat of gelaagd veiligheidsglas en kunnen naar wens op maat worden gemaakt. Daarnaast kunnen de elementen naar keuze geheel of gedeeltelijk doorzichtig zijn uitgevoerd met mogelijke integratie van uw logo of gewenste informatie.
De beweging van de scheidingswand is verticaal, waarin de elementen in geopende toestand boven de dagmaat ‘geparkeerd' zijn. De elementen verdwijnen geheel in het plafond, waardoor de doorgang geheel vrij is. In gesloten toestand is de scheidingswand een veilige afsluiting van het bedrijf, ook aan de buitenzijde van een pand. Door een verrijdbare tussenstijl kunnen zeer grote openingsbreedtes worden afgesloten.

Voordelen

  • Zekere- en betrouwbare scheiding buiten openingstijden, zonder de serviceruimte optisch te verkleinen
  • Architectonische eenheid bij geopende toestand
  • Staalversterkte aluminiumprofielen en veiligheidsglas beschermen tegen poging tot inbraak en massieve geweldinvloed
  • Glasheldere paneelvulling van veiligheidsglas of policarbonaat maakt sabotage en vuilophoping onmogelijk
  • Grotere doorgangsbreedten mogelijk door verrijdbare ondersteuning
  • Optioneel in kleur gemoffelde plaatstalen omkasting met inspectieluik
« Nieuws overzicht