Esprit Home Bath Concept

Samenwerking tussen badkamerspecialitst Kludi en het lifestyle merk Esprit.

Het Esprit Home Bath Concept is een samenwerking tussen de badkamerspecialist Kludi en het lifestyle merk Esprit.

Met dit concept kan een badkamer gecreëerd worden met moderne op elkaar afgestemde elementen, die inspirerend en modulair zijn. It's about an attitude, not an age: volgens dit motto van Esprit gaat het om de instelling en niet om de leeftijd. Precies dat reflecteert de filosofie achter het Esprit Home Bath Concept. Gericht op stijlbewuste moderne personen, die design georiënteerd zijn, topkwaliteit willen en voor nieuwe ideeën open staan.

Uitbreiding assortiment

Deze nieuwe ideeën zijn terug te vinden in de uitbreiding van het Esprit kranenassortiment. Naast een bidetmengkraan is nu ook een opbouwdouchemengkraan en een opbouwbadmengkraan leverbaar. De laatste twee hebben als basis een chassis, zoals een auto. Daaromheen is een aparte carrosserie geconstrueerd die in verchroomde of witte uitvoering leverbaar is. Deze carrosserie is tevens als aflegvlak te gebruiken.

 

Eigenwijs en eigentijds
Het praktische gebruiksgemak is ook terug te vinden in de ergonomisch ideaal gepositioneerde hendel aan de voorzijde. Het chassis heeft geen direct contact met de carrosserie van de kraan, waardoor warmteoverdracht door heet water vermeden wordt. Verbrandingen zijn daarmee uitgesloten: een veilig gevoel.
De wijze waarop de techniek, vorm en functie gecombineerd zijn maakt deze producten eigenwijs en eigentijds. Precies zoals van een product van Kludi en Esprit verwacht mag worden. Dat de producten fair geprijsd zijn is bij Kludi en Esprit een vanzelfsprekendheid.

« Nieuws overzicht