USB-servicekabel

Servicekabels leverbaar met USB-interface en geïntegreerde galvanische scheiding

Servicekabels voor de configuratie van Wago-componenten zijn voortaan ook met een USB-interface en geïntegreerde galvanische scheiding tot 2,5 kV verkrijgbaar.

Veel Wago-componenten - zoals couplers, controllers en meetomvormers - kunnen via de pc geconfigureerd worden. De verbinding met de computer werd tot nu toe tot stand gebracht via een bluetooth-adapter of een servicekabel met een seriële interface. Vanaf heden is ook een servicekabel met  USB-interface  verkrijgbaar. In de stekker is een galvanische scheiding tot 2,5 kV geïntegreerd, waarmee eventuele spanningspieken, die in de industrie of in gelijkaardige zware omstandigheden gemakkelijk kunnen optreden, op betrouwbare wijze begrensd kunnen worden. De aangesloten randapparatuur wordt doeltreffend beveiligd.

Kenmerken

De 2,5 meter lange kabel voldoet aan de USB-specificatie 2.0 (full speed device) en kan bij omgevingstemperaturen van -25 °C tot +70 °C gebruikt worden. De nieuwe USB-verbinding is geschikt voor Jumpflex-temperatuurmetingsomvormers (857-801, 857-811) en voor de meeste couplers en controllers van de serie 750. De nieuwe kabel heeft artikelnummer: 750-923.

De USB-servicekabel 750-923 van WAGO met geïntegreerde galvanische scheiding staat garant voor een veilige aansluiting. 

« Nieuws overzicht