Duurzame Eagle PowerLed

Frisse, heldere uitstraling gecombineerd met duurzaamheid

Dankzij een slimme constructie is de uitstraling van het pictogram zo helder, dat de LED's met hele lage stroom kunnen worden aangestuurd.

Gevolg: een extreem lange levensduur van de lichtbron van 10 jaar (gegarandeerd) èn een minimaal stroomverbruik.

 
Hoge luminantie

Bij het ontwerp van de Eagle PowerLed werd nu eens níet voor plexiglas gekozen. Door een subtiel samenspel van LED's en reflector wordt het pictogram rechtstreeks en gelijkmatig aangelicht. Resultaat: een frisse uitstraling met een veel hogere luminantie.

Installatiegemak

Alle componenten zijn door klikverbindingen snel te koppelen en te vervangen. Het pictogram wordt achter de kap geklemd; plakken is dus niet nodig. Huis en reflector van slagvast policarbonaat maken aarden overbodig. Omdat de Eagle ook leverbaar is met 8W TL, kan men in projecten gebruik maken van de voordelen van beide lichtbronnen (TL en LED) met één en hetzelfde armatuur.

Hoge levensduur; lage onderhoudskosten

LED's en elektronica zijn ontworpen voor een levensduur van ruim 10 jaar. Door hun overcapaciteit en lage bedrijfstemperatuur zijn de batterijen pas na 5 jaar aan vervanging toe. Gedurende de levenscyclus van 10 jaar hoeft het armatuur dus maar één keer geopend te worden voor onderhoud! Dankzij het lage energieverbruik komt de Eagle PowerLed in aanmerking voor de EIA subsidie van SenterNovem.

Nieuwste AutoTest systeem

De Eagle PowerLed is, als eerste in Nederland, standaard uitgerust met het nieuwste AT4 AutoTest systeem volgens de internationale richtlijn IEC62034.

« Nieuws overzicht