EMCO Teddington luchtgordijn

EMCO Teddington luchtgordijn bespaart op energie en belastingkosten

Voor winkels en kantoren introduceert EMCO Benelux de Teddington luchtgordijnenserie C.

De luchtgordijnen uit deze serie zijn uitgevoerd met het gepatenteerde EVOLVENT drukkamer-uitblaassysteem met een traploze en exact instelbare uitblaashoek. Dit systeem zorgt voor een nauwkeurige luchtgeleiding, een gebundelde homogene luchtstraal met groot afstandsbereik en hoge afgeschermde prestaties. Daarnaast zorgt het EVOLVENT-uitblaassysteem voor een energiebesparing van circa 40 procent.

Energie-investeringsaftrek

Het EVOLVENT drukkamer-uitblaassysteem levert niet alleen een besparing qua energie op. Gebruikers van het systeem kunnen ook extra besparen op de gemaakte kosten in verband met de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Dit omdat het uitblaassysteem in aanmerking komt voor de energie-investeringsaftrek (EIA).

De luchtgordijnenserie C bestaat uit 2 bouwvormen. Een bouwvorm voor montage in het zicht, waarbij de luchtaanzuiging aan de achterzijde plaatsvindt en een bouwvorm die los in het zicht kan worden gemonteerd. Zowel de luchtinblaas als -uitblaas geschiedt aan de onderzijde. Elke bouwvorm is in twee capaciteitsranges en vijf standaardlengten leverbaar, van 1.050 tot 3.050 mm.

Kenmerken

Andere kenmerken van de Teddington luchtgordijnenserie C zijn:

  • geen schroef- en popnagelverbindingen zichtbaar;
  • standaardkleur RAL-9010, op aanvraag alle kleuren leverbaar;
  • leverbaar in diverse materialen zoals aluminium of roestvaststaal;
  • verwarming naar keus elektrisch of met warm water (90/70 ºC, 80/60 ºC, 70/50 ºC of 60/40 ºC);
  • eenvoudige toegang tot de filter, de ventilatoren en het verwarmingsregister via de onderzijde van het luchtgordijn;
  • diverse regelsystemen leverbaar voor de bediening van het luchtgordijn zoals thermostaten, regel- en magneetventielen.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie