Uitbreiding inbraakmeldsysteem

Sintony 60 inbraakmeldsysteem is uitgebreid met een nieuwe reeks melders en accessoires.

Het inbraakmeldsysteem Sintony 60 voor woningen en kleine ondernemingen is uitgebreid met een nieuwe reeks melders en accessoires, waardoor de functionaliteit van het systeem en de eenvoud waarmee het kan worden geïnstalleerd, geprogrammeerd en onder

De uitbreidingen voor de Sintony 60 bestaan onder andere uit een aantal nieuwe draadloze melders:

  • een 360° PIR-plafonddetector
  • een glasbreukdetector
  • een waterdetector met een sensorkabel met variabele lengte (max. 2 meter)
  • een VdS- en EN-goedgekeurde optische rookmelder.

Daarnaast is een nieuwe externe quadband GSM-module aan het aanbod toegevoegd, waarmee SMS-berichten met actuele informatie naar vooraf geprogrammeerde mobiele nummers kunnen worden verstuurd. De module kan bovendien CID-alarmprotocollen versturen via telefoonnetwerken of TCP/IP via GPRS. De module zorgt voor een uitstekende systeemredundantie omdat ze kan worden gebruikt als een onafhankelijke backup transmissie-eenheid bij een storing van het telefoonverkeer of als de verbinding tussen het paneel en de GSM-eenheden verbroken wordt. Een nieuwe audio-verificatiemodule zorgt voor een directe verbinding met een particuliere meldkamer (PAC). Dit biedt een extra opslagcapaciteit van 90 seconden voor spraakmeldingen, die kunnen worden gebruikt voor hulpaanvragen of het ondersteunen van besturingsfuncties op afstand.
Het systeem is ook voorzien van een volledige intercomfunctie en een 'luister'-functie, die wordt gebruikt als communicatiepunt voor audio-alarmverificatie waarmee de kosten voor nodeloze alarmmeldingen worden teruggebracht.

Uiterlijk

Het front van het bedieningspaneel is leverbaar in verwisselbare nieuwe, stijlvolle kleuren. De afstandsbedieningen zijn leverbaar in tien verschillende kleuren, waardoor bij gebruik van meerdere exemplaren direct duidelijk is welke van wie is.
Een stijlvol nieuw, bedraad LCD-bedieningspaneel is voorzien van een extra groot display waarop programmerings- en systeemmeldingen in verschillende talen kunnen worden weergegeven. Dit losse bedieningspaneel is leverbaar in de kleuren wit en zwart. De compactcentrale kan horizontaal of verticaal worden gemonteerd, waarbij front-covers in acht verschillende kleuren leverbaar zijn. Bestaande accessoires zijn onder andere een kaartlezer, een interfacekabel, een geheugenstick, een uitgangsrelaismodule en een CD met installatiesoftware, waarmee de functionaliteit en de toepassingsmogelijkheden van het populaire inbraakbeveiligingssysteem Sintorny 60 worden uitgebreid.

 

Kleine ondernemingen
Met de 125 kHz contactloze kaartlezer kan de Sintony 60 worden gebruikt als een klein toegangscontrolesysteem met maximaal zeven lezers en 100 gebruikers en dus geschikt voor kleine ondernemingen of thuisgebruik. Met de interfacekabel en de geheugenstick kunnen specifieke standaard klantinstellingen razendsnel op locatie worden ge-uploaded, terwijl via de relaismodule vier extra uitgangsmodules op het controlepaneel kunnen worden aangesloten. Met elk relais kunnen extra comfortfuncties lokaal of op afstand per telefoon worden bediend, bijvoorbeeld verlichting, koeling, garagedeur etc.

« Nieuws overzicht