Legrand Cabling System

Eenvoudige en tijdsbeparende data-aansluitingen

Voor de opening van een nieuw logistiek centrum van Paradigit Computers in Eindhoven levert Van Geel Legrand uit Boxtel een totaal datasysteem met 1.000 data-aansluitingen en zorgt daarnaast ook voor schakel- en verdeelinrichtingen, kabeldraagsystemen en

 
Voor dit project werkt Van Geel Legrand samen met Elbeto Techniek, die het pand opnieuw voorziet van alle data, elektra, verlichting en oplossingen voor brand- en inbraakpreventie. Elbeto gebruikt onder andere de connectoren uit het Legrand Cabling System (LCS).
De installatie van deze connectoren levert veel tijdwinst op omdat er geen schroevendraaier of dog-tool aan te pas komt; het betreft namelijk een kliksysteem. Mocht er een vergissing zijn begaan, dan kan de aderborging opnieuw open- en dichtgedaan worden.

Legrand Cabling System (LCS)

LCS bestaat uit de Legrand RJ 45 connectoren, patchpanelen, kabels, patchkabels, data outlets en datakasten. Met LCS is een compleet hoogwaardig netwerk aan te leggen met gegarandeerde optimale prestaties en doorlopende evoluties. Het is een compleet systeem beschikbaar in koper, glasvezel en draadloos.

 

Eigen productie
Legrand komt tegemoet aan de vraag om steeds sneller te installeren met een systeem dat naadloos in elkaar past en een optimaal resultaat geeft. Daarom produceert en levert Legrand zelf alle systeemonderdelen. Of het nu gaat om wandgoten, vloerdozen, zuilen, schakelmateriaal of datanetwerken, alle onderdelen zijn precies op elkaar afgestemd. Dit maakt snelle en eenvoudigere montage mogelijk, zonder risico dat iets niet past. LCS is ook combineerbaar met schakelmaterialen van andere leveranciers.

« Nieuws overzicht