Disano breidt assortiment uit

Disano voegt Disano Campana en verlichtingsarmatuur Olympic toe aan assortiment

Disano, producent van verlichtingsarmaturen voor de utiliteit en de industrie, heeft zijn assortiment uitgebreid met nieuwe verlichtingsarmaturen.

 
De armaturen van de nieuwe range Disano Campana zijn vooral geschikt voor de verlichting van straten en pleinen. De nieuwe schijnwerper Olympic kan op sportvelden en in voetbalstadions worden toegepast.

Disano Campana

De straatverlichtingsarmaturen van het assortiment Disano Campana hebben een klassieke vorm. Daardoor passen de armaturen in oude stedelijke omgevingen en gebouwen met een klassieke uitstraling. De armaturen hebben daarnaast een verhoogd rendement en zijn energiebesparend. De Disano Campana heeft geen last van lichtvervuiling door zijn afscherming.

In combinatie met de armaturen zijn verschillende ophangvormen leverbaar. Zo is er een ophangvorm waarbij een mastuithouder wordt toegepast. Het assortiment kan geleverd worden in diverse kleuren en lichtbronnen.

 

Olympic
De schijnwerper Olympic is vervaardigd uit gietaluminium. In de schijnwerper kunnen 2000W metaalhalogeenlampen, 1000W metaalhalogeen- en hogedruknatriumlampen worden gebruikt. De Olympic is a-symmetrisch en heeft een verstelbare spiegelreflector. Afhankelijk van de instelling van de reflector wordt het maximum onder een hoek van 55, 60, of 65 graden verkregen. Deze waarden worden bereikt bij een horizontale montage, zodat lichthinder tot een minimum beperkt wordt. Het armatuur is geschikt voor het verlichten van voetbalstadions die moeten voldoen aan door de UEFA gestelde eisen ten aanzien van de verlichting van stadions. De Olympic komt echter ook goed tot zijn recht op kleinschaliger sportcomplexen.

« Nieuws overzicht