Eenvoudig meten met laser

De nieuwe laser afstandsmeters van Makita meten eenvoudig en moeiteloos.

Makita uit Son maakt het de professional gemakkelijk met geavanceerde laser afstandsmeters.
Deze laser afstandsmeters meten moeiteloos en uiterst nauwkeurig hoeken, oppervlaktes, hoogten, volumes, hellingen en afschotten.

Twee typen

De LD060P is met name geschikt voor de professional die regelmatig afstanden en oppervlaktes van vloeren moet meten, zoals parketteurs en interieurbouwers. Maar ook bijvoorbeeld voor makelaars is dit een efficiƫnt hulpmiddel.
De LD100P heeft meer functionaliteiten en is bedoeld voor iedereen die complexe (ruimte) berekeningen moet uitvoeren en lange afstanden moet opmeten (tot 100 meter). Stukadoors, schilders, aannemers, bedrijven voor technische bouwkeuring, onderaannemers en stukadoorsbedrijven, winnen tijd met deze nauwkeurige LD100P. Zo is een volumemeting binnen 15 seconden gemaakt.

 

Indirect meten
Met de beide laser afstandsmeters behoort indirect meten ook tot de mogelijkheden. Uiterst nauwkeurig meten is mogelijk waar direct meten niet, of niet precies mogelijk is. Daarbij vindt bij de LD100P automatische correctie plaats, indien de laser afstandsmeter niet helemaal waterpas wordt gehouden. Vanwege de hellingsmeting is de LD100P uitermate geschikt voor professionals die het afschot van een dak moeten bepalen. Ook slaat de LD100P de laatste 20 metingen automatisch op en de LD60P 10. Buitenshuis verlopen de metingen eveneens moeiteloos door het goed zichtbare laserpunt.

« Nieuws overzicht