Strak gevelbeeld met hardglas

BUVA introduceert nieuwe serie hardglas ramen waarbij de bevestiging van het beslag aan de buitenzijde onzichtbaar is

BUVA heeft het assortiment hardglas ramen uitgebreid met een nieuwe serie.

De nieuwe serie heet ISO-PLUS 4000 en onderscheidt zich met de huidige series doordat de bevestiging van het beslag zoals scharnieren en sluitingen nu volledig onzichtbaar is aan de buitenzijde. Hiertoe is het beslag verwerkt in een met glasvezel versterkt kunststof frame. Zo ontstaat een aan de buitenzijde volledig vlak binnendraaiend raam met een rondgaande screen van 43 mm.

Toepassing

De draairamen kunnen ook worden gecombineerd met vast glas. Het resultaat is dan een strak gevelbeeld waarin de draaiende delen niet herkenbaar zijn. Daarnaast kunnen de ramen, de draaiende delen en het vaste glas worden voorzien van prints die aan de binnenzijde worden aangebracht.

Hierbij zijn de mogelijkheden onbeperkt: foto's, figuren en huisnummers kunnen bijvoorbeeld als basis voor de prints worden gebruikt. Met deze toepassingsmogelijkheden kan een unieke uitstraling aan de gevel van een gebouw worden geven. De BUVA ISO-PLUS 4000 hardglas ramen voldoen aan de geldende eisen op het gebied van inbraakwering en veiligheid.

« Nieuws overzicht