Ecobooster straalregelaar

Water besparen zonder in te boeten op comfort.

Neoperl bv in Barneveld speelt in op de aandacht voor slimme besparingsmogelijkheden door voor installateurs de juiste producten te leveren.

 
De Ecobooster is hét antwoord op de ‘onmogelijke' wens van veel consumenten die wel willen besparen op waterkosten maar niet willen inboeten op comfort.

Water besparen biedt natuurlijk veel voordelen maar heeft zo zijn nadelen: als het bijna anderhalve minuut duurt om een emmer water te vullen of als iemand niet een flinke douche kan nemen vanwege de waterspaarder in de leiding.
Met de 2 in 1 Ecobooster combineert Neoperl het beste van twee werelden. De waterbesparende eigenschap van deze compacte en duurzame straalregelaar kan namelijk met één druk op de knop volledig worden uitgeschakeld. Daarmee is een emmer in 35 seconden vol en levert de douche opeens twee keer zo veel water! Zodra de kraan dichtgedraaid wordt, schakelt de regelaar automatisch weer terug naar de waterbesparende stand. Iedereen kan nu de waterstraal kiezen waaraan men op dat moment behoefte heeft.

Verschillende kraan- en douche-uitvoeringen
  • montage op keuken- en wastafelkranen (spaarstand 7 l/min); twee versies (met respectievelijk binnen- of buitendraad);
  • montage op douches (spaarstand 8 l/min).

De kraanuitvoeringen kunnen als directe vervanging van de normale straalregelaar worden toegepast, terwijl de douche-uitvoering eenvoudig tussen de handdouche en de doucheslang wordt gemonteerd.

De Neoperl Ecobooster is leverbaar via de sanitairgroothandel.

« Nieuws overzicht