ERP en CRM inspiratiemiddag

Bezoek de inspiratiemiddag voor de installatiebranche 5 maart a.s.

[ADVERTORIAL] AGP en ACI hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan oplossingen waarin innovatie en integratie centraal staan.

 
Oplossingen die leiden tot meer efficiency en onderscheidend vermogen voor hun klanten.
Onlangs tekenden beide bedrijven een samenwerkingsverband en ontwikkelden zo een vergaande integratie tussen de ERP oplossing AGP InstallProjects en ACI Intrac Dynamics CRM.

Softwarepakketten

AGP InstallProjects is een functioneel, breed opgezet, administratief en logistiek softwarepakket dat van oorsprong speciaal ontwikkeld is voor middelgrote tot grote installatiebedrijven.
ACI in Culemborg heeft speciaal voor de bouw- en installatiebranche een CRM applicatie ontwikkeld: Microsoft Dynamics CRM 4.0. Deze applicatie is een gecertificeerd standaard product en wordt op maat geprogrammerd en geconfigureerd zodat het pakket volledig aansluit op de processen van de klant.

Inspiratiemiddag voor de installatiebranche

Op 5 maart a.s. brengen AGP en ACI de installatiebranche bij elkaar en wordt u op de hoogte gebracht van recente ontwikkelingen. Een unieke gelegenheid om met uw collega's van gedachten te wisselen over ons en uw vak. Een korte en efficiƫnte update met interessante sprekers. Vanaf 13 uur bent u van harte welkom in de inspirerende omgeving van het Microsoft Innovation Center in Barneveld.

« Nieuws overzicht