Combisafe flexibel inzetbaar

Nieuwe lijn valbeveiligingsproducten voor vrijwel iedere situatie

Onlangs introduceerde het Zweedse bedrijf Combisafe in Nederland een nieuw concept beveiligingsproducten dat veilig werken op hoge locaties mogelijk maakt.

 
Binnen dit concept staat de flexibele inzetbaarheid van de producten centraal.

De vele uitvoeringen van de beveiligingshekken zijn dankzij de losse, te verplaatsen houders op elke hoogte aan de staanders te hangen. Ook de staanders zelf zijn daarbij op allerlei manieren met speciale hulpstukken te bevestigen aan draagbalken, bekistingen, prefab vloeren, wanden, kolommen en dakranden. Naast hekwerken bevat het concept ook de val-, opvang- en beschermingsnetten inclusief beugels en ondersteuningen.

Een speciaal valbeveiligingssysteem in de vorm van een takelconstructie is te gebruiken om dekvloeren of bekistingvloeren op hoogte veilig te kunnen aanbrengen. Een afgeleide daarvan is een mobiel systeem om voertuigen met een vlakke laadvloer veilig te lossen en te laden. En dan is er nog een metalen bouwtrap met allerlei veiligheidsvoorzieningen in zich.

Het concept van Combisafe is het resultaat van jarenlange ontwikkelingen en praktijkervaringen in Scandinaviƫ, Groot Brittanniƫ en Duitsland. Het is onderverdeeld in de programma's Prevention, Protection en Access. Alle systemen en onderdelen zijn getest volgens Europese normen.

« Nieuws overzicht