Douchewand snel gemonteerd

De constructie van de Alpha is zodanig verbeterd dat de montagetijd slechts 20 min is.

Hüppe introduceert een nieuwe generatie douchewandsystemen met de naam Alpha.

 
Naast de bekende gunstige prijsstelling van de Hüppe producten kenmerkt de Alpha zich door een verrassend design met een doordachte techniek en vele innovatieve details.

Uitstekend loopgedrag

Eén van nieuwe details is de nieuwe lagering in de rollen aan de onder- en bovenzijde (geen geleiders) van de schuifdeuren. Dit zorgt voor een voortreffelijk loopgedrag. Een ander bijzonder detail zijn de reinigingshulp en reinigingsknoppen. Deze zorgen ervoor dat de wand snel uitneembaar is, zodat moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudig schoongemaakt kunnen worden.

Korte montagetijd

De montage is eenvoudig omdat alle onderdelen voorgemonteerd zijn. Dit zorgt voor korte montagetijden. Alle deuren hebben een groot verstelbereik, zodat bouwkundige afwijkingen probleemloos zijn te overbruggen. De nieuwe wandverbinding heeft geen zichtbare schroeven. Het kitwerk is minimaal dankzij de speciale sparingen in muur- en stelprofielen.

De serie Alpha is leverbaar in vier modellen in de kleuren zilvermat en wit met echt of kunstglas. Het assortiment bestaat uit een schuifdeur met vast segment en zijwand, een model met draaideur en zijwand, een schuifdeur met zijwand in kunstglas en een pendeldeur met zijwand. Alle modellen hebben een hoogte van 1.900 mm.

« Nieuws overzicht