Aximat voor intensief gebruik

Nieuwe serie scharnieren van Häfele robuust én elegant

Häfele introduceert een nieuwe serie scharnieren die geschikt is in een omgeving waarbij intensief gebruik wordt gemaakt van projectmeubelen.

Denk daarbij aan meubelen in kantoren, openbare gebouwen, ziekenhuizen en sport- en wellnesscentra. De Aximat 100 en 300 scharnieren zien er elegant uit terwijl ze robuust van aard zijn.

Op de Aximat 300 scharnieren zijn tests uitgevoerd conform de hoge normen van ANSI klasse 1. Hieruit kwam naar voren dat Aximat 300 aan de hoogste eisen voldoet. Op basis van deze testresultaten geeft Häfele een garantie van 5 jaar op de serie Aximat 300. Deze scharnieren zijn bij uitstek geschikt voor zware belasting in de omgeving van scholen, universiteiten, ziekenhuizen, kleuterscholen en openbare gebouwen. Bij normale belasting in kantooromgevingen is de Aximat 100 goed toepasbaar.

 

Assortiment
De Aximat 100 is in twee uitvoeringen leverbaar: opschroef en snelmontage. De Aximat 300 is alleen met snelmontagetechniek leverbaar. Bij deze laatste techniek hoeft alleen de meubeldeur nog maar ingehangen te worden. Aximat 100 en Aximat 300 zijn driedimensionaal, traploos verstelbaar. Dit zorgt voor een goede sluiting van de deur in kwestie.

« Nieuws overzicht