GM-Railing snel te monteren

Minder verwerkingstijd met geprefabriceerde glazen balustrades

Market heeft een nieuwe serie glazen balustrades aan het productassortiment toegevoegd.

GM-Railing bestaat uit geprefabriceerde glazen constructiemodules en basisprofielen met een doorlopende leuning. Bij de verwerking van GM-Railing is een verticale steun niet noodzakelijk.

De ondergrond van beton, staal of hout moet de belasting voldoende kunnen dragen en aan de glazen constructie worden aangepast. De geprefabriceerde glazen constructiemodules worden in de profielen van de onderconstructie gehangen. Daarna worden de modules met kopschroeven of speciale afstandhouders bevestigd en in elkaar gezet. Door de schroefverbinding is een compensatie van de verticale positie tot 2 cm ter hoogte van de leuning mogelijk.

GM-Railing is speciaal ontwikkeld voor gecoat veiligheidsglas van floatglas. Als alternatief kan ook gecoat veiligheidsglas van gehard glas worden toegepast. Omdat het glas in het dragende basisprofiel bevestigd wordt, zijn er geen geboorde gaten nodig. Dit vermindert de ontwerp- en montagekosten.

Assortiment

  • Top: voor de bevestiging op belastbare betondekken. Kan ook worden ingezet als hoekoplossing bij harde smeervloeren;
  • Side: geschikt voor de zijdelingse bevestiging aan de zijkant van een vloer. Verbindingen met verschillende materialen en schuine oppervlakken zoals trappen kunnen hiermee gerealiseerd worden;
  • Level: voor toepassingen waarbij de balustrade verzonken in de vloer bevestigd moet worden;
  • Massive: wordt toegepast in situaties, waar de constructie niet zijdelings toegankelijk is;
  • Plan: deze constructie vormt een gelijk vlak met de muren van het gebouw. Daarbij is alleen het glas zichtbaar;
  • Front: voor bevestiging tegen een opstaande dakrand of borstwering aan de loopzijde. Geschikt voor terrassen op platte daken.
« Nieuws overzicht