Kant-en-klare wooneenheid

Cubi snel en relatief goedkoop te plaatsen

De Cubi is een kubusvormige verblijfsruimte van Cubi-furniture met alle benodigde woonvoorzieningen.

De kant-en-klare wooneenheid is relatief goedkoop te plaatsen. 

De Cubi is een gepatenteerd concept met als grondstof aluminium. Elke samenstelling is mogelijk. Standaard zijn de Hotel Cubi met bed (een- of tweepersoons), werk- en eettafel, badkamer en toilet en de Residential Cubi met als uitbreiding een kitchenette en een garderobekast of berging. Een berging is 10 centimeter dieper dan een garderobekast, zodat er ruimte is voor een wasmachine en/of droger. Beide kan ook, maar dan wordt de garderobekast iets kleiner.

Bouwpakket

Een Cubi bestaat uit een bouwpakket van veertig onderdelen die twee monteurs in minder dan een dag in elkaar kunnen zetten. De afmetingen van de onderdelen zijn niet groter dan een deuropening, dus in elke ruimte te krijgen. De standaarduitvoering is van aluminium, met poedercoating en gespoten in elke gewenste RAL-kleur, met kunststof in de natte cel en glas voor de zijwanden in de badkamer. Daarnaast zijn luxe uitvoeringen mogelijk met hout, marmer en RVS.

Toepassing

De Cubi wordt stekkerklaar geleverd. Bestaande gebouwen, bijvoorbeeld leegstaande kantoorpanden, kunnen zo snel en relatief goedkoop in woningen of hotels worden omgezet. Vanaf half mei is de Cubi op de Nederlandse markt verkrijgbaar.

Kenmerken
  • kosten: Hotel Cubi €7995,- excl. BTW; Residential Cubi €10.995,-;
  • Afmeting: van 9 tot 11 m2;
  • e-installatie: 220 volt, aarding;
  • w-installatie: wateraansluiting ø 15 mm; afvoer water ø 40 mm; afvoer toilet ø 110 mm;
  • v-installatie: afzuiging ø 110 mm;
  • c-installatie: ISDN, KPN, CAI.
« Nieuws overzicht