VLP-tunnel beperkt overlast

Harmonicatunnel oplossing voor stank- en geluidsoverlast

VLP Flexibele Afscheidingen heeft een oplossing bedacht voor stank- en geluidsoverlast op de bouwplaats.

Het bedrijf lanceerde onlangs een serie inschuifbare harmonicatunnels. De tunneltenten vormen een dichte cabine, die de verspreiding van stof, vonken, geluid, stank en vocht voorkomt.

De tunneltenten zijn opvouwbaar. Tien meter vouwt daarbij op tot één meter. De harmonicatunnels kunnen in een gebouw gebruikt worden. Doordat de tenten stormvast zijn, zijn ze eveneens buiten toepasbaar. Het product is multifunctioneel: het kan dienen als werktent, garage voor auto of motor, boothuis, containerafdekking, tochtsluis voor of tussen gebouwen in, flexibele spuit- of wascabine met bovenloopkraan of als quarantaineruimte. De harmonicatunnel is ook toepasbaar bij asbestverwijdering, als één gesloten ruimte tussen gebouw en container.

Kenmerken
  • Leverbaar in iedere lengte;
  • Beschikbaar in een groot aantal uitvoeringen, tot en met een breedte van 12 meter;
  • Een aandrijfsysteem vergemakkelijkt het in- en uitschuiven van de harmonicatunnels;
  • Afhankelijk van de toepassing leverbaar met verschillende tentdoeken zoals vrachtwagenzeil (pvc met polyester weefselinlage), gaasdoek, isolerend doek met foamrug, vlamwerend doek voor hittebestendige situaties, geluidwerend doek en 100% lichtdicht doek;
  • Leverbaar met aluminium overspanningsboog waarbij de overspanning maximaal 12 meter en de maximale doorrijhoogte 5 meter is;
  • Leverbaar met stalen overspanningsboog waarbij de overspanning maximaal 24 meter en de maximale doorrijhoogte 7,5 meter is.
« Nieuws overzicht