RVS-systeem verhoogt hygiëne

Rittal, systeemaanbieder van behuizingen en schakelkasttechniek verhoogt hygiëne met rvs-systeem

Rittal, systeemaanbieder van behuizingen, schakelkasttechniek, systeemklimatisering en IT-solutions, biedt met het Workstation een IT behuizing voor toepassing in klinieken en farmaceutische bedrijven. Het systeem op rvs-basis verhoogt hygië

Hygiëne

Een mogelijkheid om de hygiëne in ziekenhuizen en daarmee de veiligheid van de patiënten te optimaliseren, bestaat uit hoogwaardige behuizingen die de IT componenten in deze kritische omgeving veilig "verpakken". De rvs-workstations van Rittal zijn een schone oplossing voor de hoge hygiëne-eisen. Het complete systeem bestaat uit een premium Panel met een TFT-monitor, een rvs-werkblad met rvs toetsenbord en een compacte rvs-onderbouwkast.

Ziektekiemen

Behuizingen in de medische branche moeten aan hoge eisen voldoen. Oppervlakken dienen vuilafstotend te zijn en bestand tegen reiniging met relatief agressieve reinigingsmiddelen. Spleten, holtes en dode ruimten moeten worden voorkomen , omdat deze moeilijk te reinigen zijn en daardoor een voedingsbodem vormen voor de meest uiteenlopende ziektekiemen.

 
Reinigen

RVS is gemakkelijk te reinigen en bijzonder geschikt voor kwetsbare klinische omgevingen zoals sterilisatie-afdelingen. Het workstation van Rittal wordt reeds met succes toegepast.

« Nieuws overzicht