Lijstloze glazen schuifdeur

Marsica Special Doors heeft nu een hardglazen deur in lijstloos schuifdeur kozijn

Marsica Special Doors and Frames heeft nu een hardglazen deur in lijstloos schuifdeur kozijn. De Syntesis maakt lijstwerk en architraven overbodig.

Een slim afhangsysteem maakt lijstwerk overbodig. Wel kunnen de deur en alle bewegende delen gemakkelijk worden gewisseld, zonder een wand te hoeven slopen. Lijstloos betekent dat de deur de wand in kan schuiven. Samen met glasatelier Karis is nu de Syntesis ook verkrijgbaar in 10 mm dik hardglas. Voorheen was dit systeem uitsluitend beschikbaar voor 40 mm houten deuren.

Diverse modellen

Het model is beschikbaar in diverse hoogtes en breedtes, zowel enkeldeurs als dubbeldeurs. Het systeem kan zowel worden gecombineerd met gipskartonplaten als met een stucgaascassette, afhankelijk van de gewenste afwerking.

Syntesis

Syntesis valt onder het merk Eclisse dat bestaat uit meerdere standaardmodellen schuifdeurkozijnen. Zo is er de Unico voor enkele deuren, de Estensione voor symmetrische dubbeldeuren, de Telescopic voor dubbel parallelschuivende deuren en model Kit voor gebouwen met wanden van gipskarton.                                         

 

Toepassing
Doordat de kozijnafwerking los wordt bijgeleverd, kent Eclisse vele toepassingen: zowel in de luxe als in de sociale woningbouw, in de utiliteits- als in de unitbouw. Daarnaast zijn extra brede systemen mogelijk, al dan niet voorzien van automatische aandrijving, voor in ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

« Nieuws overzicht