Raamdorpel in hoogglans zwart

De raamdorpel was er al in elf verschillende kleuren, maar is nu ook verkrijgbaar in hoogglans zwart

Wienerberger levert Terca raamdorpels nu ook in zwart hoogglans. Een kleur die past bij zwart verglaasde dakpannen.

De raamdorpel was er al in elf verschillende kleuren, maar nu is daar voor het esthetisch effect de zwart hoogglans bijgekomen. De kleur is hetzelfde als die van de zwart verglaasde dakpannen. Samen met de diverse soorten gevelbakstenen maakt dat de keuzemogelijkheden nog groter.

Toepassing

De raamdorpel beschermt en zorgt voor een snelle en effectieve afvoer van regenwater. De uitgekiende vorm voorkomt waterdoorslag. De gevel wordt hierdoor minder nat en trekt minder vuil aan. Een raamdorpel maakt bovendien onderscheidende kleuraccenten in de gevel mogelijk. Zo kan een kleuraccent of een eigen kleurstelling een woning of ander gebouw een eigen karakter geven.

Breed assortiment

Wienerberger levert een breed assortiment keramische raamdorpels, sluitstukken, verstekhoeken, muurafdekken en in de gevel te verwerken kopstenen en neusstenen. Verglaasd en niet-verglaasd en in vele kleuren en formaten. Deze kunnen met bakstenen in verschillende kleurnuances worden gecombineerd en met combinaties met houten, aluminium of kunststof kozijnen.

Terca raamdorpels zijn er in twee types. De standaard raamdorpel is 30 mm dik en 105 mm breed. De Forte is 35 mm dik en 105 of 215 mm breed. Bij de Terca raamdorpels zijn ook einddorpels, verstekhoeken, muurafdekken en in de gevel te verwerken kopstenen en neusstenen beschikbaar. De neusstenen zorgen voor een opvallende en markante horizontale belijning van de gevel.

« Nieuws overzicht