Van waterval naar naaldstraal

De Hansa2Day is een veelzijdige handdouche die niet alleen qua design opvalt.

De handdouche Hansa2Day van Hansa heeft niet alleen een bijzonder design maar valt ook op door de dubbele gebruiksfunctie.

De gebruiker heeft keuze uit een weldadige wellnessdouche onder een waterval of een prikkelende oppepper met de naaldstraal. Zodra je de douchekop kantelt wisselt de douchekop van functie.

Omschakeling

Wanneer de douchekop in horizontale positie staat, stroomt het water in stimulerende naaldstralen uit de onderkant van de schaal. Wordt de douchekop naar voren gekanteld, dan schakelt Hansa2Day over op de watervalfunctie. Het water stroomt dan bovenuit de schaal in een weldadige brede waterval naar beneden.

Esthetiek

Het design van de douchekop in stralend chroom en zacht wit brengt een vleugje extravagantie in de badkamer. De witte schaal in de vorm van een schotel is voorzien van een straalvormer, die als een eiland in het midden van de schaal geplaatst is. De licht gebogen, symmetrische chroomgrip benadrukt de elegantie van de douchekop.

Toebehoren

De handdouche is ook met toebehoren verkrijgbaar zoals de handdouchehouder die qua design perfect afgestemd op de handdouche. De volledige set bestaat uit een glijstang, handdouche, glij-element en de doucheslang HansaSilverJet. Hansa2Day biedt ook een badset.

« Nieuws overzicht