Grootste naadloze plafond

Dit jaar heeft OWA het grootste naadloze plafond ooit opgeleverd. De basis van het OWAplan systeem bestaat uit een hoogwaardig hardmineralen paneel.

Dit jaar heeft OWA het grootste naadloze plafond ooit opgeleverd. Dat bevindt zich in het verbouwde pand van het Ministerie van Sociale Zaken waar 800m2 OWAplan als één plafond volledig naadloos is verwerkt. De basis van het OWAplan systeem bestaat uit een hoogwaardig hardmineralen paneel.


Biologisch afbreekbaar 


Dit paneel  is akoestisch en volledig biologisch afbreekbaar. De dichtheid van het paneel voorkomt luchtdoorlatendheid en daarmee oppervlaktevervuiling op het plafond na afwerking. Qua technisch en esthetisch resultaat kan OWAplan in praktisch alle kleuren verwerkt worden. OWAplan is bestand tegen een relatieve luchtvochtigheid van 95% en kan daardoor worden toegepast in onder andere woonkamers en keukens, kantoorruimten, maar ook zwembaden.


Geschikt voor renovatie


Het OWAplan systeem is dankzij de geringe pakkethoogte van minimaal 4cm ook zeer geschikt voor het gebruik bij renovatieprojecten. Het systeem kent weinig beperkingen in afmetingen, kantafwerking, hoogteverschillen en kleurmogelijkheden. Voor de montage wordt op de panelen een akoestisch vlies aangebracht dat bestand is tegen extreem vochtige omstandigheden tijdens de afwerking op de bouwplaats. Het spuitwerk bepaalt de uiteindelijke structuur van het plafond. Dit wordt in de gewenste kleur in meerdere lagen op het vlies gespoten. Hierdoor ontstaat een microporeuze coatinglaag die niet met het blote oog wordt waargenomen, maar zeer fraai toont.
« Nieuws overzicht