Verbeterde temperatuurregelaar

Omron levert E5 N-H temperatuurregelaars met uitgebreide functionaliteit.

De nieuwe E5 N-H temperatuurregelaars van Omron, met ingebouwde logica en databank-functies, maken het mogelijk volledige regelsystemen te implementeren in vele toepassingen, zonder de noodzaak van extra apparaten zoals timers, mini-PLC's of intelligente

Dit levert niet alleen kostenbesparingen op, maar tevens zijn de systemen eenvoudiger te ontwerpen, te bouwen, in te stellen en te onderhouden.


Kenmerken


  • verbeterde nauwkeurigheid, snelheid en communicatie-opties;
  • verkrijgbaar in drie afmetingen: de 1/16 DIN E5CN-H, de 1/8 DIN E5EN-H en de 1/4 DIN E5AN-H;
  • geavanceerde functies van de nieuwe regelaars zijn eenvoudig instelbaar en programmeerbaar met behulp van Omrons CX-Thermo-software;
  • de regelaars bevatten acht 'work bits' en beschikken over acht interne databanken;
  • voorzien van een vijf-cijferig, elf-segments 'colour-change' display.
Aanvullende verbeteringen omvatten een snelle input bemonsteringstijd van 60 ms, een ingangsnauwkeurigheid van 0,1% PV en een uitgangsresolutie van meer dan 10.000. Samen zorgen deze functies voor een nauwkeurige regeling in zelfs de meest veeleisende toepassingen.

De nieuwe regelaars zijn veelzijdig: er is slechts een versie nodig ter dekking van Pt, thermokoppel, stroom- en spanningingangen. De uitgangsmodules zijn ook uitwisselbaar, zodat de gebruiker elektromechanische relais, solid-state relais, puls-, spanning- of stroomtypen kan selecteren, afhankelijk van zijn behoeften.
« Nieuws overzicht