Energie-efficiënte gevel

De kwalitatieve isolatie van de Schüco E2 gevel bespaart niet alleen energie, maar wekt ook meteen energie op.

Schüco heeft met de E2 Gevel een modulair te integreren bouwsysteem ontwikkeld. Het bespaart energie, maar wekt het ook op.

De isolatie van de Schüco E2 Gevel bespaart energie en het gebruik van PV-elementen maakt dat de gevel meteen energie opwekt. De diverse functies van de gevel zijn onzichtbaar, wat de ontwerpvrijheid voor de architect bevordert. De Schüco E2 Gevel biedt een intelligente koppeling tussen gevel- en systeemtechniek. Dit kan bijvoorbeeld de investeringskosten reduceren.


Winst


De gevel vermindert de primaire energie behoefte voor verwarming, koelen en ventilatie met 50 procent meer dan het Duitse energiebesparingbesluit van 2009 vereist. De decentrale ventilatietechnologie reduceert de energiekosten met 30 procent ten opzichte van traditionele systemen. De automatische openingseenheden zijn ontwikkeld op basis van Schüco's SFC 85 gevelsysteem. De Schüco E2 Gevel is geschikt voor uitzet/zak-ramen of parallel naar buiten te openen ramen met vleugelgewichten tot 250 kg. In het veiligheidsglas geïntegreerde amorfe PV-elementen wekken de energie op.


Kenmerken


  • prefab systeem;
  • verdiepingshoge beglaasde elementen;
  • aluminiumstijlen met vaste stramienmaat;
  • openingselementen in stijlen geïntegreerd.
« Nieuws overzicht