Sensor toont watertemperatuur

KWC levert designkranen met drie innovatieve bedieningsconcepten.

De mengkranenserie KWC ONO van de Zwitserse fabrikant KWC is ontwikkeld voor gebruikers die grote waarde hechten aan een minimalistisch design en duurzame functionaliteit.

Nieuw in het assortiment zijn drie innovatieve bedieningsconcepten: KWC ONO lightpin (hier afgebeeld), KWC ONO touch light en KWC ONO touchless. In de drie nieuwe varianten is gebruik gemaakt van sensor- en LED-technologie: innovatieve technologie gericht op comfort en hygiëne én op een bewust gebruik van water en energie.


Bescherming tegen verbranding


De in de bedieningshendel geïntegreerde sensor reageert op aanraking en visualiseert direct de watertemperatuur. De temperatuur wordt door middel van subtiele LED-verlichting in het uiteinde van de bedieningshendel weergegeven door gekleurd licht. Zodra het stromende water heter wordt dan 45 graden, toont de bedieningshendel een rood knipperend waarschuwingssignaal. Deze signalering stopt pas wanneer de watertemperatuur lager is dan 45 graden.
Na elk gebruik blijft de LED-temperatuurweergave bovendien gedurende 60 seconden actief, of zo lang tot de temperatuur lager is dan 38 graden. Deze functies beschermen de gebruiker tegen verbranding door heet water.


Snelle reiniging


Naast design is ook aan eenvoudig onderhoud gedacht. De mengkranen zijn glad met minimale voegen, waardoor afzetting van vuil en kalk wordt voorkomen. Met de bijgeleverde sleutel kan de Neoperl Caché probleemloos ontkalkt en vervangen worden.
« Nieuws overzicht