Warmtepomp met bevochtiging en ventilatie

Daikin introduceert unieke alleskunner: warmtepomp met bevochtiging en ventilatie.

Daikin introduceert de Ururu Multi: een lucht/lucht-warmtepompsysteem dat niet alleen kan verwarmen en koelen, maar ook bevochtigen en ventileren.

 
Het systeem zorgt het hele jaar door voor optimaal comfort in meerdere ruimtes tegelijk. De verse en tevens bevochtigde lucht zorgt dat de nadelen van droge lucht, zoals keelpijn en een droge huid, tot het verleden horen. Daarnaast kan de lucht bevochtigd worden zonder een reservoir te hoeven vullen.

Verse en gezuiverde lucht

Zelfs met gesloten ramen brengt de Ururu Multi verse en gezuiverde lucht in de ruimte. Een verse luchtaansluiting onttrekt vocht aan de buitenlucht en voert dit samen met de verse lucht naar de binnendelen. Vervolgens wordt de temperatuur van de binnenkomende verse lucht en de ruimtelucht op het gewenste niveau gebracht zonder koude- of warmteverlies. Een ingebouwd fotokatalytisch luchtzuiveringsfilter absorbeert microscopische deeltjes, breekt onaangename geurtjes af en schakelt zelfs bacteriƫn en virussen uit in deze ruimtelucht.

Energiezuinig

Op het buitendeel, leverbaar in de bouwgrootten 4,0 en 5,0 kW, kunnen twee individueel regelbare binnendelen (wandmodel) aangesloten worden. De swingcompressor, bekend vanwege het lage geluidsniveau, zorgt voor een energiezuinig systeem: de Ururu Multi behaalt namelijk een COP van minimaal 4,35.

Kenmerken
  • stijlvolle vormgeving en compacte afmeting binnendelen;
  • een intelligent eye registreert de aanwezigheid van personen;
  • de weektimer en econo modus zorgen voor een laag energieverbruik.
« Nieuws overzicht