Plafondoplossingen verbeteren milieu

Armstrong, internationaal marktleider introduceert het nieuwe “groene” Virtuele Ideeënboek.

De plafondsystemen van Armstrong bieden innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende interieurtoepassingen.

Een consequent milieubeleid komt tot uiting in de vele mogelijkheden en concrete toepassingen die in het nieuwe virtuele ‘groene’ ideeënboek van Armstrong worden aangeboden. Het boek brengt in vijf verschillende categorieën aan de hand van tastbare case studies de duurzame en milieuvriendelijke toepassingen van Armstrong plafondsystemen in kaart.

 
5 categorieën

Visueel comfort – door een Canopy boven een werkplek te installeren, verbetert de lichtreflectie op de werkplek, gaan de kosten van indirecte verlichting omlaag, vermindert de energiebehoefte van het gebouw en wordt het comfort van de werknemer vergroot.
Akoestisch comfort - absorberende en geluidsisolerende plafondsystemen garanderen aangepaste privacy en concentratie door het geluidsniveau te verlagen en de verstaanbaarheid te moduleren.
Veilige en gezonde omgeving – plafonds van Armstrong zijn eenvoudig te reinigen en bestand tegen biobesmetting (groei schimmels en meeldauw). De speciale Armstrong Biogard verf toepassing bestrijdt schadelijke bacteriën actief.
Energiebesparing - om de binnentemperatuur in een gebouw te regelen, wordt - na plaatsing van de Canopies -  in plaats van airconditioning en verwarming, de thermische massa van beton benut zodat het stroomverbruik aanzienlijk daalt.
Gerecycleerde inhoud - de asbestvrije grondstoffen waaruit de plafonds zijn opgebouwd, zijn hernieuwbaar en komen overvloedig voor in de natuur. Bovendien wordt een groot deel van de Armstrong plafondtegels vervaardigd op basis van gerecycleerde grondstoffen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie