Vervanging slot overbodig dankzij elektronische sleutel

Access Key System van Niko verlaagt operationele kosten woningcorporaties.

Niko, leverancier van hoogwaardige toegangscontrolesystemen, heeft haar assortiment uitgebreid met het ‘Access Key System’.

Het systeem werkt met ‘elektronische sleutels’ waarmee de Niko toegangscontrole installatie op eenvoudige wijze kan worden aangevuld. Vooral voor woningcorporaties zijn de voordelen groot.

Elektronisch sleutelplan

Met het ‘Access Key System’ kan een sleutelplan van een project eenvoudig elektronisch worden opgesteld. De beheerder legt met een gebruiksvriendelijk computerprogramma vast wie waar met de elektronische sleutels naar binnen mag, al dan niet in functie van het tijdstip van de dag. Via een centraal opgestelde pc kunnen onderhoud en wijzigingen in grote systemen op een zeer snelle en flexibele manier doorgevoerd worden. Daarnaast wordt het aanmaken van extra sleutels kinderspel.
Het vervangen van sloten is niet langer nodig: als vertrekkende bewoners hun sleutels niet inleveren dan kunnen deze eenvoudig worden geblokkeerd. Ook naar het verschaffen van toegang aan hulpdiensten geeft dit systeem ongekende mogelijkheden.

Kenmerken
  • eenvoudige integratie in het Niko toegangscontrolesysteem;
  • het ‘Access Key System’ maakt van hetzelfde busprotocol gebruik;
  • de opbouw access key reader heeft hetzelfde vlakke design als de buitenposten voor toegangscontrole (er is ook een inbouwvariant beschikbaar);
  • de access key reader is  krasvrij en weerbestendig;
  • elektronische sleutels kunnen eenvoudig met barcodescanner of desktop key access reader ingelezen worden;
  • voor programmeren en onderhoud hoeven de bewoners niet thuis te zijn;
  • Niko voorziet in projectbegeleiding.
« Nieuws overzicht