Easylift fietsparkeersysteem bespaart ruimte

Fraai straatbeeld met fietsparkeersysteem van VelopA-Citystyle.

Regelmatig ontstaan op treinstations, evenementenlocaties en bij grote bedrijven en instellingen een overschot aan fietsen.

VelopA-Citystyle biedt met het fietsparkeersysteem Easylift een oplossing voor deze fietsproblematiek. Naast dat dit systeem ruimtebesparend is, is het vooral vriendelijk in gebruik en zorgt het voor een veel fraaier straatbeeld.
Het goed doordachte systeem zorgt dat het plaatsen van fietsen op de bovenste etage zeer gemakkelijk gaat. Het uiteinde van de bandengoot van de bovenste etage steunt op het straatoppervlak, zodat de fiets nauwelijks hoeft te worden opgetild om deze in de goot te rijden. Het hefsysteem en de lichtgewicht aluminium bandengoot zorgen ervoor dat de fiets zonder inspanning bovenin gestald kan worden.

Bewezen functionaliteit

Het product heeft zijn functionaliteit ruimschoots bewezen in de afgelopen tien jaar. Om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, is er keuze uit een enkelzijdige of dubbelzijdige opstelling. De Easylift laat zich prima combineren met andere VelopA-Citystyle producten, zoals diverse afvalbakken en banken.

Kenmerken
  • dubbele parkeercapaciteit; 
  • onderhoudsarm; 
  • geschikt voor alle fietstypen; 
  • leverbaar in modules van acht of twaalf fietsplaatsen (resp. vier en zes onder en boven). 
« Nieuws overzicht