Baden in de juiste lichtsfeer

Delta Light brengt designoplossingen voor een sfeervolle badkamer.

Als specialist in architecturale verlichting maakt Delta Light de badkamer nog aantrekkelijker met een nieuw assortiment verlichtingsarmaturen.

Delta Light levert technisch geavanceerde designproducten die de gebruiker doen baden in de juiste lichtsfeer. Net als de keuken wordt ook de badkamer een meer dan functionele plek in huis: je rust er uit van een drukke dag of verwent jezelf met een uurtje wellness. Kortom, sfeer mag vandaag niet meer ontbreken in de badkamer. En geen sfeer zonder het juiste lichteffect natuurlijk.

Sfeerverlichting

Specifiek voor de badkamer heeft Delta Light een nieuwe reeks verlichtingsarmaturen ontwikkeld met een IP-waarde van minstens 44. Het accent ligt op eenvoud en essentiële vormen, met pure kleuren en materialen: chroom, wit en aluminium gecombineerd met polycarbonaat. Naast elegante vormen is ook het lichteffect belangrijk, niet alleen voor de juiste sfeer, maar ook aangepast om alle functionele taken uit te oefenen.
Het voornaamste licht is de verlichting aan de spiegel, douche en bad. Daarnaast levert Delta Light aanvullende lichtarmaturen die de badkamer extra warmte geven; sfeerverlichting van spots tot LED-lichtlijn onder het bad.

Niet weg te denken

LED-verlichting is niet meer weg te denken uit de badkamer. Zo is het mogelijk om met LED’s in en rond de douche of het bad, of met LED-strips als indirecte lichtlijn subtiele accenten en extra cachet aan te brengen in de ruimte. Dimming van het lichtniveau zorgt voor gezelligheid en intimiteit, vergelijkbaar met kaarslicht. Ook indirecte verlichting via uplighting draagt bij tot een aangenaam en warm effect.

« Nieuws overzicht