In de nacht geleverd, volgende ochtend aan de slag

Rensa nachtdistributie levert goederen op iedere gewenste plek veilig af.

[advertorial]

Met Rensa Nachtdistributie Grootgoed is het mogelijk om goederen uit het totale assortiment ’s nachts af te laten leveren in uw magazijn of op een (bouw)locatie.

Van CV-ketel tot radiator: alle goederen worden ’s nachts geleverd, zonder dat u er enig omkijken naar heeft. U kunt dus ’s ochtends direct aan de slag met uw bestelde goederen.
Met nachtdistributie Grootgoed kunt u goederen op iedere gewenste plek laten leveren. Kies zelf voor een:

  • plek in uw magazijn; 
  • container buiten uw pand; 
  • in uw pand beveiligde sluis of kooi.
René van de Graaf, Directeur van Korporaal Installatietechniek te Oud-Beijerland:

‘We zijn zeer tevreden en dat heeft met meerdere zaken te maken. Belangrijkste punt is wel dat we mede door de nachtleveringen onze bedrijfsprocessen beter stroomlijnen. Met andere woorden: servicegerichter werken, omdat je aan het begin van de dag precies weet waar je aan toe bent. Geen chauffeurs van leveranciers die er vroeg zouden zijn, maar door files uren later arriveren. Met alle gevolgen van dien. Nu staat alles klaar en kunnen de monteurs gelijk aan de slag. Ander bijkomend voordeel is dat je minder op voorraad hoeft te houden. Einde van de dag bestellen, ’s nachts leveren en de volgende dag gelijk gebruiken. Bovendien hoeven monteurs niet terug naar de zaak om goederen die er in de oude situatie nog niet waren op te komen halen. Minder geregel, minder telefoontjes’.

Gert-Jan Kazen, Bedrijfsleider van De Bruijn te Ridderkerk:

‘Nachtlevering betekent vergroting van de zekerheid die je naar je klanten iedere dag opnieuw waar wilt maken. De winst boek je op diverse fronten: van heen en weer gebel tot en met een monteur, die niet terug hoeft te komen omdat een chauffeur van je leverancier in de file heeft gestaan. Samenvattend: wij willen niet meer terug, nachtdistributie maakt vast onderdeel uit van onze bedrijfsvoering.’

« Nieuws overzicht