Poort koppelt veiligheid aan esthetiek

Betafence poorten bieden veiligheid als esthetische oplossing.

Betafence is wereldmarktleider op het gebied van omheiningen, toegangscontrole en detectiesystemen. De poorten van Betafence leveren doeltreffende beveiliging waarbij het esthetische aspect de boventoon voert. Een esthetische afrastering is een verlengstu

De poorten zijn in tal van verschillende uitvoeringen en afmetingen leverbaar. Toch hebben alle poorten een gemeenschappelijke troef: een optimale combinatie van veiligheid en design.

Poorten voor elke behoefte

Het Betafence assortiment omvat een breed assortiment poorten. Of men nu kiest voor een enkele of dubbele uitvoering, voor een draai- of schuifpoort; flexibiliteit in het afstemmen van de poort op de rest van de afsluiting en een gebruiksvriendelijke installatie zijn vanzelfsprekend.

Bekafor Classic

Poorten leverbaar in enkele en dubbele uitvoering met een kadervulling die identiek is aan de gelijknamige paneelafsluiting. Ze hebben een ingebouwd cilinderslot en zijn voorzien van regelbare scharnieren voor een optimale afstelling. De grondgrendel en -plaat bij de dubbele poort zorgen voor een stabiele sluiting. De poort is er in antracietgrijs, groen en wit.

Modivia

Op het gebied van schuifpoorten is de modulaire, geautomatiseerde Modivia het paradepaardje, met een ruime keuze aan mogelijke poortvullingen, afwerking en toebehoren. Deze poort is vervaardigd uit aluminium bedekt met polyester en beantwoordt aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen.De Modivia is nu ook in draaipoortvariant leverbaar: een ideale aanvulling voor een vlotte en veilige voetgangersdoorgang, eveneens met diverse designmotieven.

« Nieuws overzicht