Milieuvriendelijk ontstoppen met Drain-King

Zonder gebruik van chemicaliën worden diverse typen afvoeren snel ontstopt.

Een aanwinst bij verstoppingen van afvoerleidingen is de Tilmar Drain-King, een milieuvriendelijke ontstopper zonder chemicaliën.

Verstoppingen in afvoerleidingen kunnen middels waterdruk snel en veilig worden opgelost. Standaard waterleidingdruk is voldoende voor een prima resultaat.

Werking

Drain-King moet via een slang op een willekeurige tapwaterkraan worden aangesloten en dan volledig in de afvoerbuis worden aangebracht. De waterleidingdruk zorgt dat Drain-King uitzet en daarmee de leiding afsluit, vervolgens zorgt een pulserende waterstraal voor het wegdrukken en eventueel oplossen van de verstopping. Na het sluiten van de kraan valt de druk weg, loopt Drain-King leeg en kan dan eenvoudig weer uit de afvoerleiding worden gehaald.

Diverse afvoeren

Niet alleen standaard afvoeren in woningen en andere gebouwen kunnen met Drain-King worden ontstopt. Ook industriële- en grootkeuken afvoeren van klein tot groot, alsmede condensleidingen van bijvoorbeeld ketels zijn te ontstoppen met Drain-King. Voor elke afvoerdiameter is een Drain-King oplossing beschikbaar.
Vooral voor industriële- en keukentoepassingen is het waarborgen van hygiëne en het voorkomen van besmetting belangrijk. Daarom is een handige universele aansluitnippel leverbaar voorzien van een terugslagklep, waardoor terugstroming in de waterleiding onmogelijk wordt.
Tilmar levert diverse Drain-King modellen. Accessoires zijn separaat verkrijgbaar, maar ook als complete set in een robuuste koffer.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie