Vlakke radiator straalt rust uit

Designradiator Xtend Soft haalt kracht uit eenvoudig ontwerp.

De nieuwe designvariant van de Thermic Xtend collectie is de Xtend Soft: een vlakke plaatradiator met afgeronde kanten.

De gestileerde, zachte vormgeving brengt rust in elk interieur. Het verwarmingselement haalt zijn kracht uit de eenvoud van het ontwerp. Een statement van hedendaagse warmte, geschikt voor installatie in de meest uiteenlopende woonomgevingen: van de badkamer tot keuken, van kantoor tot woonkamer.

Aluminium

In tegenstelling tot klassieke designradiatoren hebben aluminium modellen slechts een vijfde van de hoeveelheid water nodig terwijl de warmteafgifte tot ruim vijftien procent hoger is. De optimale warmteafgifte maakt deze radiator ook bruikbaar met lage temperatuursystemen zoals warmtepompen. Het systeem met convectie- en stralingswarmte creƫert een aangenaam warmtegevoel bij de gebruiker die de thermostaat een graadje later kan zetten.
Qua materiaal is aluminium lichter dan staal. Dit lichtere gewicht zorgt, naast de diverse designmogelijkheden uiteindelijk voor een eenvoudigere plaatsing.

Thermic biedt de Xtend Soft aan als basismodel in witte fijne structuurlak (S600) en in tal van andere hedendaagse kleuren. Ook wat afmetingen betreft is er een ruime keuze. Voor toepassing in keuken of badkamer is een handige handdoekbeugel in geanodiseerd aluminium leverbaar. De beugel kan naar wens links of rechts worden aangebracht.

« Nieuws overzicht