Binnendeurslot met meerdere functies

Nemef levert het All-in-One 1000 slot van de toekomst.

Speciaal voor de onderhouds-, renovatie- en vervangingsmarkt ontwikkelde Nemef een nieuw binnendeurslot. Dit innovatieve All-in-One slot heeft meerdere slotfuncties in één.

Vooraf hoeft de gebruiker niet te weten of er een loop-, deur- of badkamer/wc slot nodig is. Het Nemef All-in-One slot heeft namelijk alle drie de functies in één.

Vervangen

Vervanging van een Nemef 1200 serie slot (of een vergelijkbare serie) is nu heel eenvoudig. Het Nemef All-in-One slot past namelijk precies in de reeds bestaande uitsparing in de deur. Bovendien kunnen bestaande sluitplaten gewoon blijven zitten en is de dagschoot eenvoudig omlegbaar.

Voorraad

Met het All-in-One binnendeurslot heeft de leverancier altijd het juiste slot bij de hand. Pas op locatie bepaalt u welke functie van het slot gewenst is. Het aanhouden van slechts één artikel vermindert uw voorraad aanzienlijk. Ook in de servicewagen is nog maar één type slot nodig, in plaats van drie verschillende.

Het All-in-One slot is voorzien van een hybride tuimelaar. Door deze innovatieve tuimelaarconstructie is de sleutel of badkamer/wc functie in dezelfde tuimelaar te realiseren. Het All-in-One slot heeft geen nachtschoot. Deze functie wordt overgenomen door blokkering van de dagschoot in combinatie met krukvrijloop. Een alternatief voor het huidige kastslot is het deurslot met sleutel, waardoor het slot makkelijk te bedienen is.

Kenmerken
  • toepasbaar als loop-, deur- of badkamer/wc slot; 
  • minder voorraad (1 slot in plaats van 3 verschillende sloten); 
  • verminderde kastdiepte (66 mm); 
  • getest op 300.000 krukbewegingen; 
  • eenvoudige omlegconstructie; 
  • patent pending.
« Nieuws overzicht