Grazzo bank geschikt voor iedere buitenruimte

Ontwerp van buitenbank past in zowel klassieke als moderne omgeving.

De Grazzo is een buitenbank van VelopA-Citystyle die door zijn vormgeving, materiaalgebruik en kleurmogelijkheden breed inzetbaar is.

De bank past namelijk in iedere buitenruimte, of deze nu modern of klassiek is ingericht, of het nu gaat om een winkelcentrum of schoolplein. De minimalistische uitstraling zorgt ervoor dat de Grazzo zich moeiteloos met verschillende stijlen laat combineren. De Grazzo is in twee materialen verkrijgbaar: de chique Terrazzo en de basic versie van beton.

Basic versie

De basic betonnen versie is breed inzetbaar in openbare ruimtes. Uitgevoerd in primaire kleuren is deze bank uitermate geschikt voor scholen en openbare speelruimtes. In fel rood, blauw of groen, deze kindvriendelijke bank vrolijkt het schoolplein op.

Chique uitvoering

De Terrazzo-uitvoering wordt standaard in antraciet, rood of wit geleverd. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Deze bank is bijzonder geschikt voor plaatsing in woon- en wandelboulevards, winkelcentra en pleinen. De Terrazzo-uitvoering kan naar eigen wens worden aangepast. Bedrijven, gemeenten en instellingen kunnen de buitenbank bijvoorbeeld met hun eigen logo uitvoeren om er meer eigenheid aan te geven.

Onderhoudsarm

De Grazzo is gemaakt van onderhoudsarme materialen en te plaatsen zonder montage of fundatie. Er zijn twee uitvoeringen: één van 1.80 meter en één van drie meter. De buitenbank van drie meter is breed genoeg om gelijktijdig aan twee kanten te zitten.

« Nieuws overzicht