Keukenkraan levert koud, warm en kokend water

Grohe introduceert Grohe Red in twee veilige varianten.

Met de Grohe Red mengkraan kan de gebruiker snel een kop thee zetten, rijst koken of soep bereiden.

De keuken krijgt steeds meer de functie van leefruimte in huis. Consumenten stellen steeds hogere eisen aan design, techniek en gebruikersgemak. Een keukenmengkraan is het meest gebruikte apparaat in de keuken, tot wel negentig keer per dag.
Grohe introduceert twee nieuwe keukenkranen die beide kokend water leveren:

  • Grohe Red Mono - een elegante keukenkraan die naast een reguliere keukenkraan bruikbaar is;
  • Grohe Red Duo - één kraan waarmee de gebruiker zowel koud, warm als kokend water kan tappen en op werkbladruimte bespaart. Beide kranen beschikken over een geïsoleerde uitloop waardoor de kraan zelf niet warmer wordt dan de gekozen mengwater temperatuur. Beide kranen zijn voorzien van een gecertificeerde kinderbeveiliging.
Kindvriendelijk

De StarLight technologie van Grohe zorgt dat de Grohe Red kranen na al dit gebruik prachtig blijven glanzen. De Grohe CoolTouch technologie voorkomt dat de uitloop van de kraan door het kokende water te heet wordt. Voor extra veiligheid is het kokend water alleen te gebruiken door middel van een trek-draai bedieningsgreep. Deze beweging kunnen kleine kinderen nog niet maken. De Grohe Red varianten zijn te gebruiken in combinatie met een boiler die dezelfde naam draagt. Voor deze boiler is alleen een koudwaterleiding in de keuken nodig. De boiler levert 6 liter water per minuut van 105 graden tot 15 liter van 50 graden per minuut.

« Nieuws overzicht