Parkeergaragedeur op maat

Nassau levert diverse typen parkeergaragedeuren.

[advertorial]

De parkeergaragedeuren van Nassau Deur zijn een effectieve oplossing speciaal gericht op toepassing voor parkeergarages.

 
Met oog voor steeds strengere wetgeving, regels en eisen voor parkeergarages heeft Nassau Deur diverse modellen ontwikkeld, waarbij o.a. rekening gehouden is met een optimale luchtdoorlaat, lage inbouwruimtes vanaf 150 mm, een hoge frequentie van gebruik en hoge mate van inbraakwerendheid.

Een veel voorkomende eis waar toegangsdeuren in een parkeergarage aan moeten voldoen is goede natuurlijke ventilatie zoals beschreven in NEN2443. Natuurlijke ventilatie houdt een bepaalde waarde van zogenaamde ‘ventilatievoud’ van lucht toe- en afvoer in. Nassau Indus Deur levert diverse modellen parkeergaragedeuren met een hoge ventilatievoud.
Om geluidsoverlast bij eventuele bovenliggende woonruimte tot een minimum te beperken biedt Nassau Indus Deur de mogelijkheid de parkeergaragedeur van een geluidsdempende ophanging te voorzien.
Alle deuren zijn voorzien van elektrische bediening. In geval van nood kunnen de deuren met een kettingtakel geopend worden.

Beveiliging

Met het oog op beveiliging zijn er diverse mogelijkheden: van waarschuwingslampen tot toegangscontrolesystemen. Daarnaast bestaan er mogelijkheden voor afstandbediening middels een standaard- of masterontvanger.

Diverse modellen

Nassau 9000F
Dichte geïsoleerde sectionaaldeur.

Nassau 9000 Spijl
Open spijlendeur met een luchtdoorlaat van ca. 55%; standaard opgebouwd uit aluminium geanodiseerde profielen.

Nassau 9000 APS 10
Deur voorzien van 4 mm aluminium geperforeerd plaatmateriaal 10 x 10 met een luchtdoorlaat van ca. 40%.

Nassau 9000 ALR
Deur voorzien van aluminium ventilatielamellen met een luchtdoorlaat van ca. 44%. Optimale ventilatie met een minimum aan inkijk. Deze deur is voorzien van regen opvangprofielen om waterdoorslag tot een minimum te beperken. Andere typen lamellen zijn op aanvraag mogelijk.

Nassau 9000G
Volglasdeur voorzien van veiligheidsglas. Andere vulling op aanvraag mogelijk.

Nassau 9000LPD
Loopdeurpui leverbaar in diverse uitvoeringen met het aanzicht uitgevoerd als de naastliggende parkeergaragedeur.

Alle deuren zijn in diverse kleuren natlak of poedercoating leverbaar.

« Nieuws overzicht