Linoleum absorbeert geluid

Armstrong Marmorette AcousticPlus combineert geluidsreductie met hoge kwaliteit.

Armstrong heeft een nieuwe DLW linoleum vloerbedekking ontwikkeld, speciaal voor zones waar de akoestische eigenschappen aan de hoogste normen moeten voldoen.

Marmorette AcousticPlus zorgt voor een geluidsreductie van 17 dB en is een kosteneffectief alternatief voor dikke, geluidsisolerende betonnen platen en zwevende dekvloeren. De projecttermijn kan verkort worden, omdat dunnere betonnen vloeren doorgaans kortere droogtijden vereisen. De Marmorette AcousticPlus is vooral geschikt voor gebouwen waar geluidsabsorptie belangrijk is: ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en openbare gebouwen.

Kenmerken
  • fijn gestructureerd, richtingloos en gelijkmatig gemarmerd;
  • beschikbaar in 12 aantrekkelijke kleuren;
  • ononderbroken oppervlak dankzij vrijwel onzichtbare Camouflage lasnaden;
  • bestaat uit een 2,5 mm dikke laag Marmorette met jute onderkant, gelamineerd op een 1,5 mm dikke laag PU-schuim.
Slijtage

De Marmorette AcousticPlus is beschermd met een LPX Finish coating. Het linoleum heeft geen voorbehandeling nodig en zo blijven de onderhoudskosten laag. Ook schoonmaken wordt gemakkelijker zodat er minder reinigingsmiddelen en energie nodig zijn. De LPX Finish maakt de vloerbedekking sterk, duurzaam en bestand tegen slijtage en chemicaliƫn.

De vloerbedekking voldoet aan alle vereisten inzake brandveiligheid van de EN 13501-1 Cfl-s1 voor lage ontvlambaarheid. Het oppervlak slipt niet, is bestand tegen sigaretten en geschikt voor vloerverwarming.

« Nieuws overzicht