Allesomvattende opnemers voor accubewaking

Sentinel III is een assortiment van componenten voor de bewaking van stationaire accu’s.

LEM S.A., wereldleider in de productie van geïsoleerde stroom- en spanningsopnemers, presenteert de Sentinel III: een assortiment van componenten voor de bewaking van stationaire accu’s.

Sentinel III componenten zijn eenvoudig te installeren en zijn geschikt voor de continue bewaking van accu’s met in het bijzonder kritische installaties in bijvoorbeeld ziekenhuizen, vliegvelden of datacentra.

S-Box

De Sentinel oplossing omvat opnemers, data loggers en software voor een allesomvattende maar toch simpele en kostenefficiënte oplossing voor stand-by accu bewaking (SBM). Om de functies van de bestaande Sentinel uit te breiden, heeft LEM de S-Box ontwikkeld: een geavanceerde data logger met geïntegreerde webserver zodat installaties op afstand bewaakt kunnen worden.
De S-Box is geschikt voor de meting en data logging van Blok-, String- en Accu Spanning, Blok temperatuur en impedantiemeting, ontladingskarakteristieken en laad-ontlaadstroom. De S-Box meet ook de omgevingstemperatuur, een belangrijke factor voor de levensduur van de accu.

Kenmerken
  • vooruitstrevende technologie voor accubewaking;
  • combinatie geavanceerde bewaking met impedantiemetingen en eenvoudige, snelle installatie;
  • bewaking op afstand via een beveiligde internet verbinding;
  • DIN rail montage en externe temperatuursonde verminderen de installatietijd;
  • flexibele configuraties mogelijk voor OEMs, VARs en System Integrators met behulp van componenten;
  • geschikt voor fabrikanten (OEMs) van Uniterruptible Power Supplies (UPS), acculeveranciers, Value Added Resellers (VARs) en System Integrators.
« Nieuws overzicht